Alaaddin D

Harika

NG Enjoy yorumu
5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 hafta önce
Otele şirket organizasyonu için geldik. Otel gerçekten çok lüks ve kaliteli. Herkesin deneyimlemesi gereken bir otel. Daha sonra kesinlikle ailemle de geleceğim. Burada çalışan herkes yardım sever ve güler yüzlü. Yemekleri kaliteli, odalar tertemiz. Yiğit beye teşekkürler.
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Ebru Savcı - NG Enjoy, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 3 hafta önce
Sayın Misafirimiz ,

NG ENJOY ailesi olarak otelimizde yaşadığınız deneyimlerinizi Tripadvisor üzerinden paylaştığınız için teşekkür ederiz. Değerli bildirimleriniz daima ilerleme hedefiyle yola çıkan ekibimiz için motive edici olmaktadır.

NG Enjoy hakkında yapmış olduğunuz yorumlarınız, puanlamalarınız ve yapıcı geri bildirimleriniz için tekrardan teşekkür eder, en yakın zamanda sizleri tekrar aramızda görmeyi dileriz.

NG Enjoy noktasına 0.2 km mesafede
NG Enjoy noktasına 2.0 km mesafede
NG Enjoy noktasına 4.2 km mesafede
NG Enjoy noktasına 6.6 km mesafede
NG Enjoy noktasına 0.4 km mesafede
NG Enjoy noktasına 5.3 km mesafede
Suit Yatak Odası
NG Enjoy noktasına 2.7 km mesafede
Havuz keyfini sadece yaz mevsimi ile sınırlamayanları sıcak havuzlu Junior Luxury Pool Villamıza bekleriz.
NG Enjoy noktasına 0.3 km mesafede
NG Enjoy noktasına 6.4 km mesafede
NG Enjoy noktasına 3.0 km mesafede
Sapanca bölgesindeki diğer otellere bakın
6-11/447 yorum
Yorum Zamanı: 3 hafta önce

Otele ilk defa geldik grup etkinliği için.Personel ilgiliydi.Zülal Hanım'a teşekkür ederiz.
Doğa içinde , huzurlu ve keyifli bir yerdi.
Yemekler lezzetli mutfak çeşitleri guzeldi.
Odalar ,konumu keyifliydi.
Tekrar gelmeyi düşünüyoruz.

Teşekkürler engin d
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Ebru Savcı - NG Enjoy, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 hafta önce

Yorum Zamanı: 3 hafta önce

Otel genel hatlarıyla çok donanımlıydı. Grup organizasyonu için geldik. Çalışanlar çok misafirperver ve yardım severlerdi. Mutfak konusunda cidden başarılılar. Oda temizliği de gayet iyiydi. Bir daha ki sefere ailemle de gelmek istiyorum. Zulal hanım ve Yiğit beye teşekkür ediyorum.

Teşekkürler Abdulhakim Ö

Yorum Zamanı: 3 hafta önce

Otele ilk defa geldik ,grup etkinliği için geldik ve memnun kaldık.Personel ilgili ve güleryüzlü.Yemeklerden memnun kaldık,etkinlik keyifli geçti.
Zülal Hanım ve Yiğit Bey’e teşekkür ederiz.
Doğa içinde dinlenmek isterseniz tavsiye ederim.

Teşekkürler Adventure42190730633

Yorum Zamanı: 3 hafta önce

Muhtesem bir spa oteli tum detaylar düşünülmüş kendinizi sanki cennete hissedeginizi bir güzellikte huzurlu bir dogası var tüm yemekler lezzetli hem çeşit hemde lezzet harika herkese çok tum personel cok ilgiliydi tavsiye edilir tesekkürler

Teşekkürler Enes A

Yorum Zamanı: 3 hafta önce

Otelden çok memnun kaldım çok beğendim.Çalışanlar çok ilgili.Misafir ilişkilerinden Zülal Hanım’a teşekkür ederim.
Yemeklerden çok memnun kaldık,odalar çok güzel.Bayi toplantısı için geldik,memnun kaldık.
Teşekkürler ng enjoy.

Teşekkürler Abdurrahman D