Merhaba, 3-8 ağustos 24 tarihlerinde NG Enjoy’da tatilimizi yaptık. Herşey mükemmeldi. Otelde temizlik, hizmet, çocuklar için eğlence, havuzlar, spa, yemeklere kadar herşeyden çok memnun kaldık. Bu sene 3. Kez tercihimiz oldu.
Özellikle restoran bölümünde yemeklar harikaydı. Seneler geçsede kaliteden kesinlikle ödün vermiyorlar.
Yemek: Yiyecekler çok lezzetliydi. Lezzet ve çeşitlilik açısından harikaydı. Enjoy da kaldık ama bir akşamda Spanaca tarafında yedik. Her iki tarafında çeşitlilik ve lezzet olarak durumu aynıydı.
Oda: Odamız tertemizdi. Çarşaflar, havlular ve odanın genel temizliği mükemmeldi. Günlük olarak da oda mis gibi temizleniyordu. Güvenlik olarakda hiçbir sorun yaşamadık. Mini bardaki ürünler günlük olarak dolduruluyor ve ücretsiz 😊
Hizmet: Çalışanlar net ve dürüst herhangi bir lakaytlık gibi bir davranış söz konusu değil. Hepsi güler yüzlü ve herhangi bişeyi talep ettiğinizde sizi unutmadan istediğinizi yerine getiriyorlar. Bütün sorularınıza her türlü cevap bulabiliyorsunuz.
Havuzlar: Kapalı, açık, aqua tipi havuz çeşitleriyle bol bol eğlenme vakti bırakıyorlar. Hijyenik ve temizdi. Özellikle havlu sorunu kesinlikle yok. Havuz başında havlu istediğiniz kadar alıp kullanabiliyorsunuz.
Spa : Sauna, buhar banyosu, macera duşları, buz çeşmesi, hamam dinlenebilmek için mükemmel düşünülerek dizayn edilmiş. Özellikle 12 yaş üstü olması mükemmel.
Özellikle Ebru hanımın desteği ve ilgisi için ayrıca teşekkür ederim. Seneye görüşmek üzere 😊