NGENJOY da
TEMMUZ 30 AĞUSTOS 03 de konakladığımda Hersey çok mükemmel di çalışan lar garson arkadaşlar mutfaktaki meslektaşlarım Yemeklerin çeşitleri ve Kalitesi tartışılmaz hijyen ve temizlik odaların temizliği mükemmel ötesi bütün misafirlere özenle ve itinayla hizmetleri genellikle çok mükemmel di
Otelden hizmet, temizlik, çeşitlilik, çocuklar için çeşitlilik, yüzme, spa her şeyinden fazlasıyla gayet memnunum. Özellikle çocuklu ailelere önerebilirim. Aksiyonu çok olduğu için çocukları bırakıp rahat bir şekilde dinlenebiliyorum. Çok ilgili personelleri var. Çalışanlar net ve dürüst herhangi bir lakaytlık yok. Kesinlikle kimsenin pişman olacağı bir yer değil. Fiyat performans olarak aynı sene içerisinde 2 kez konaklama yapıyorsam fiyat biraz daha uygun olabilirdi.
Yemek: Yiyecekler çok çok iyi. Lezzet ve çeşitlilik açısından harika.
Oda: Odamız çok iyiydi. Ne zaman çağırsam yardımcılar geldi. Gayet temiz. Ve güvenilir bir odaydı
Hizmet: Personeller gayet ilgililer. Bütün sorularınıza her türlü cevap bulabiliyorsunuz. Restoran şefi Mustafa Kuvan bey ve mutfak şefleri Muhammet ve Mehmet beyler ellerinden her şey yapıyorlar, gerçekten çok memnun kaldık.
Yüzme: Kapalı, açık, aqua tipi havuz çeşitleriyle bol bol eğlenme vakti bırakıyorlar.
Hijyenik ve temiz.
o yüzden en yüksek notu
10 vermek istiyorum ve en yakın zamanda
NG AFYON da buluşmak ve o ortamı da paylaşmak umuduyla