meltem t

Herşeyiyle mükemmel NG Sapanca

NG Enjoy yorumu
5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 15 Tem 2024
Mükemmel bir hafta sonu tatili geçirdik, bu güzel tatilin mimarı olan Ebru Özkan hanımefendiye çok teşekkür ederiz. Kendi evimizden daha konforlu iki gün yaşadık, otele adımınızı attığımız andan itibaren İstanbul’a çok yakın ama çok uzakmışsınız gibi keyifli bir kaçamaktı:)
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Oda İpucu: Yeşilin ve spanın mutlaka keyfini çıkarın
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Ebru Savcı - NG Enjoy, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 20 Tem 2024
Sayın Misafirimiz ,

NG ENJOY ailesi olarak otelimizde yaşadığınız deneyimlerinizi Tripadvisor üzerinden paylaştığınız için teşekkür ederiz. Değerli bildirimleriniz daima ilerleme hedefiyle yola çıkan ekibimiz için motive olmaktadır.

NG Enjoy hakkında yapmış olduğunuz yorumlarınız, puanlamalarınız ve yapıcı geri bildirimleriniz için tekrardan teşekkür eder, en yakın zamanda sizleri tekrar aramızda görmeyi dileriz.

NG Enjoy noktasına 0.2 km mesafede
NG Enjoy noktasına 0.4 km mesafede
NG Enjoy noktasına 6.4 km mesafede
NG Enjoy noktasına 17.0 km mesafede
NG Enjoy noktasına 5.3 km mesafede
Sapanca bölgesindeki diğer otellere bakın
37-42/446 yorum
14 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Daha önce NG Sapanca ‘da kalıp çok memnun kalmıştık. Bu kez doğum günüm için NG Enjoy’da eşimle 2 gün harika vakit geçirdik, tertemiz odaları ,lezzetli yemekleri , doğa ile iç içe ortamı ile bizden tam not aldı . Tatil nedeni ile full kapasite dolu olmasına rağmen hizmette hiç bir aksaklık yaşanmıyordu. Biz baş başa gelmiştik ama çocuklu aileler için de harika vakit geçirebilecekleri bir otel.

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Fearless17981996295
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Ebru Savcı - NG Enjoy, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Temmuz 2024

26 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Selam biz Janna ve Eren işletmeden son derece memnun kaldık
İşletme sahibinin hiç bir ağaç kesmeden doğadaki canlıları koruyarak bir Eser yaratması Artan yemeklerin barınaklarda can dostlarımız için toplanması
Eserin içine çok büyük Atatürk Resmi koyması Taktirlik
Bir çok insana iş ve aş vermesi Çalışanlarınında çok samimi ve içten olması özellikle Burcu hnm ve Zühal hanımdan gördüğümüz ilgi için teşekkür ederiz
Son olarak bu eserin kuşaktan kuşağa geçmesi dileğiyle saygılarımla

Oda ipucu: Lütfen Acele etmeyin burada hayatın tadını çıkartın sevgi yolundan yürüyüp Sevda tepesine çıkın Nefes alın doğayı canlıları kucaklayın!
1  Teşekkürler Eren Y
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Ebru Savcı - NG Enjoy, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Haziran 2024

25 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bayramda yapılan tüm aktiviteler çok güzeldi. Atölyeler , oyunlar , okçuluk, şişme zıpzıp , çocuk animasyonu, Yetişkin filmleri. Herşey dolu dolu. Animatörler ilgiliydi. Showlar başarılı. Doğa içersinde güzel bir tatil geçirmek isteyen herkes tercih edebilir.

Teşekkürler 198ay_ay

25 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelden çok memnun kaldım. Yemekleri harika, aktifiteler eğlenceli, çocuklar çok eğlendiler. Orman büyük ve ferah. Odalar güzel ve temiz, personeller saygılı ve kibar, her konuda yardımcı olurlar. Aktivite alanında Emine hanım ve Hazal hanıma teşekkür ederim

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler Venture40352603231

23 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

NG Enjoy'da ailece ilk defa konakladık. Konumundan ve doğasından dolayı bu oteli tercih ettik. Kahvaltı, çay saati ve akşam yemeğinden memnun kaldık. Odamız temiz ve konforluydu. Çocuğumuz çocuk kulübünde kaliteli zaman geçirdi. Ormanda yürüyüş yapmak farklı bir tatil deneyimi kazandırdı.
Kızımız besin alerjisi olduğundan dolayı, öğünleri konusunda yardımlarını istedik. İlk günden beri gerekli notları alan ve kaldığımız bütün günler için Kızımızın yiyeceklerini hassasiyet göstererek ve özenle hazırlayan Mutfak Şefi Mehmet Bedel’e en içten teşekkürlerimizi iletmek isteriz.
Ayrıca sıcak ve güler yüzlü misafirperverliklerinden dolayı Zülal Hanım ve tüm otel çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Güzel anılar biriktirdiğimiz bu otelde tekrar kalmak isteriz.

Teşekkürler Erkan B
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Ebru Savcı - NG Enjoy, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Haziran 2024