Güvenlik'ten itibaren güler yüz başlıyor. Yeşillikler içinde , güzel bir mekan. Bahçe , ağaçlar, çevre düzenlemesi ... çok şık olmuş. Asansör ile çıkarken , doğayı seyir ediyorsunuz. Odamız orman manzaralı, odanın genişliği, banyo, ikramlar.... güzel düşünülmeş. 15 00 de başlayan çay/kahve ve atıştırma ikramı da hoş. Börek ve tatlı atıştırmalıklar lezzetli. Özellikle sıcak süt içinde kaymak bile var. Öğlen yemeğinde Safran olması lazım, alacart da antirikot çok lezzetliydi. Etin kendisi, pişme derecesi... çok çok iyiydi. Mehmet Usta ya özellikle teşekkür ettim. Hamburgeri de denedik, önermiyorum. Personel ,garsonlar....iyi niyetli ama kendi aralarında yüksek sesle konuşuyorlar, cep telefonu kullanımı.... eğitimden geçmeleri iyi olur. Akşam yemeği beklediğimiz gibi değildi. Etler soğumuş, yemekler lezzetli değildi. Sabah kahvaltı ise çok iyiydi. Arif Şef her konuya hakim ve çözüm buluyor. Pastırmalı yumurta isteğimi bile kırmadı :) Müşteri memnuniyeti ... Hakan'ın da tavır ve yaklaşımı çok iyi..... SPA da güler yüzlü Bodrum'lu ekip. Karşılama çok nazik ve gülüryüzlüler. Özellikle çocuklar için tropik duş çok zevkli. Sauna ve buhar banyosu iyi. Ayrıca masaj konusunda Baliden gelen arkadaşlar yerine , bodrumlu milli ve yerli Ela kardeşimizi öneriyorum. Sabah ve akşam yürüşleri için orman çok keyifli. Salıncaklar, sevgi yolu ..... doğa içinde tenis kortu da muhteşem.