Eşimle yasaklar artmadan 2günlüğüne geldik,temiz havası,tertemiz hizmeti,genç ve hep güleryüzlü personeli,gerçekten bayıldık..müthiş,kafa dinlemek temiz oksijen almak için süper bir yer.okadar iyi geldikiDevamı
- Ücretsiz Wifi
- Ücretsiz otopark
Daha az gösterSayın Misafirimiz,
Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort'u tercih ederek, değerli görüşlerinizi paylaştığınız için yönetimimiz ve çalışma arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim.
Halkla İlişkiler Müdürü
İlgi alaka süper ekstra olarak Anıl bey her şeyde yardımcı oldu Güler yüzüyle bizi karşıladığı için çok teşekkürler..Pandemi süresinde gelip doğa yürüyüşü ekstra olarak hamam havuz kullanmak rahat kafa dinlemek için güzel bir yer..
Sayın Murat Bey,
Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort'u seçtiğiniz ve değerli görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
Otelimizden ve personellerimizden memnun kaldığınızı öğrenmek bizleri çok mutlu etti. Misafir memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedeflediğimiz hizmetlerimiz ile ilgili olumlu görüşleriniz sayesinde artan motivasyonumuzla çalışmaya devam edeceğiz.
Farklı bir ziyaretinizde sizi tekrar otelimizde görmekten ve hizmet vermekten memnuniyet duyacağız.
Saygılarımızla,
Halkla İlişkiler Müdürü
Hem hijyen hem düzen açısından 10 numara 5 yıldızlı bir tesis. Her türlü konfor düşünülmüş. Özellikle restaurant kısmı ve verilen hizmet çok iyi. Garsonlardan Halide hn gerçekten bizi çok güzel ağırladı ve memnun kaldık. Kendisini tebrik ediyoruz.
Sayın Misafirimiz,
Misafirlerimize memnuniyet duyacakları ve keyifli vakit geçirecekleri hizmetleri kusursuz bir şekilde sunmak en büyük önceliğimizdir. Sizden de bu yönde olumlu geri bildirim almak bizleri çok mutlu etti. Konaklamanız süresince otelimizin hizmetlerinden, temizliğinden ve özellikle isim belirterek personelimiz performansından memnun kaldığınızı bilmek bizleri çok sevindirdi. Nezaket dolu sözlerinizi ekip arkadaşlarımız ile onur duyarak paylaşacağımızı bilmenizi isterim.
Halkla İlişkiler Müdürü
İlk defa gelmemize rağmen evimizde gibi hissettik kendimizi.Ortam o kadar güzelki personeller ve hizmet olağanüstü hele şömine kısmındaki Güleryüz bizi çok mutlu etti.Özellikle Bardaki Anıl Bey'e Teşekkür ederiz.Sanki yeşil alanları ve aydınlatmaları iyileştirseniz daha güzel olur. Başarılarınızın devamını dileriz.
Sayın Zeynep Hanım,
Misafirlerimize memnuniyet duyacakları ve keyifli vakit geçirecekleri hizmetleri kusursuz bir şekilde sunmak en büyük önceliğimizdir. Sizden de bu yönde olumlu geri bildirim almak bizleri çok mutlu etti. Konaklamanız süresince otelimizin hizmetlerinden ve özellikle isim belirterek personelimiz performansından memnun kaldığınızı bilmek bizleri çok sevindirdi. Nezaket dolu sözlerinizi ekip arkadaşlarımız ile onur duyarak paylaşacağımızı bilmenizi isterim.
Halkla İlişkiler Müdürü
Otel mükemmel yemekler çok güzeldi odalar çok temiz masaj çok güzeldi ormanın içinde muhteşem bir otel personel çok tatlı hepsi çok ilgili nisanur hanım özellikle çok ilgili herşey için çok teşekkürler
Sayın Misafirimiz,
Misafirlerimize memnuniyet duyacakları ve keyifli vakit geçirecekleri hizmetleri kusursuz bir şekilde sunmak en büyük önceliğimizdir. Sizden de bu yönde olumlu geri bildirim almak bizleri çok mutlu etti. Konaklamanız süresince otelimizin hizmetlerinden, SPA merkezimizden ve özellikle isim belirterek personelimiz performansından memnun kaldığınızı bilmek bizleri çok sevindirdi. Nezaket dolu sözlerinizi ekip arkadaşlarımız ile onur duyarak paylaşacağımızı bilmenizi isterim.
Halkla İlişkiler Müdürü
Eşim ve bana oteli sevdiren Ömer tuncer arkadaşımıza çok teşekkür ederiz güleryüzü içtenliği içimizi ısıttı çok memnun kaldık böyle insanların hizmet vermesi çok güzel elite world oteli şüphesiz tercih edebilirsiniz
Sayın Sabriye Hanım,
Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort'u seçtiğiniz ve değerli ve güzel görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
Misafirlerimize memnuniyet duyacakları ve keyifli vakit geçirecekleri hizmetleri kusursuz bir şekilde sunmak en büyük önceliğimizdir. Sizden de bu yönde olumlu geri bildirim almak bizleri çok mutlu etti. Konaklamanız süresince otelimizin hizmetlerinden özellikle isim belirterek personelimiz performansından memnun kaldığınızı bilmek bizleri çok sevindirdi. Nezaket dolu sözlerinizi ekip arkadaşlarımız ile onur duyarak paylaşacağımızı bilmenizi isterim.
Güler yüzlü personelimizle beraber sizi en yakın zamanda tekrar otelimizde görmek dileğiyle,