3 sene önce de gelmiştik. Beğenerek ayrılmıştık. Bu sene de mutlu bir şekilde ayrıldık. Tabi bu sene yaşadığımız bazı sorunlar vardı. İlk önce rezervasyonu yaptığım tatilsepeti.comda da, odalardaki tanıtım broşürlerinde de tüm odaların balkonlu olduğu yazıyor. Fakat bizim kaldığımız oda balkonsuz bir odaydı. Bence balkonsuz odaları belirtilmeli ve ayrı bir fiyatlandırma yapılmalı. Tercih meselesi fakat ben balkonsuz bir odada kalacağımı bilseydim rezervasyon yaptırmazdım. Ayrıca yemeklerinden çok memnun kaldığımızı söyleyemem. Benden önceki yorumlarda da görebilirsiniz. Fakat çok çok kötü yorumları da acımasızca. Genelde benzer aynı yemekler çıkıyor. Ufak değişiklikler yapılıyor. Günün çorbası bitince aynı çorbayı yapmak yerine domates çorbası yapıyorlar. 5 gece tatilim boyunca domates çorbası içtim. Ama yazın başında yemeklerin daha güzel olduğunu sosyal medya hesaplarından gördüm. Otelin konumu, bahçesi, havuzu, çocuk parkı, su kaydırağı çok güzel. Odaların temizliği iyi. Fakat çöp kovası yetersiz sadece banyoda küçük bir kova var. Araç park yeri sıkıntısı yok. En beğendiğimiz özelliği hem çocuklara hem de yetişkinlere animasyon gösterisi olması. 2.5 yaşındaki kızım her gün çok eğlendi ve sosyalleşti. Sadece bu özelliği bile tercih sebebimizdir. Çocuğunuz mutluysa siz de mutlusunuz demektir. Herşey için teşekkürler.Devamı
- Ücretsiz otopark
- Havuz