Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
Yorumlar (1.658)
Yorumları filtrele
1.658 sonuç
Gezgin puanı
957
432
174
49
46
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
Gezgin puanı
957
432
174
49
46
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
Filtrele
Liste güncelleniyor...
4-9/1.658 yorum
13 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Güzel bir otel garsonlar kibar hizmet olarak isteğinizi ikiletmiyor aile odası seçtik geniş ferah ve temiz di havlular biraz eski o kadar ayrıca resepsiyon biraz daha güleryüzlü insanlar olabilir son olarak otopark sorunu var çevreye araçları park etmek zorundasınız.

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler eyyupkose
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yönetici FeridunK_12 - Aes Club Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Temmuz 2019
Google Çevirisi

Dear Eyüp Köse,

Thank you so much for your wonderfull comments on our hotel. We always try to go above and beyond with our service in the hotels, from your comments we are so happy that we have been able to deliver that service. We are extremly very pleased you had such a good stay here with us at Aes Club Hotel and we hope to see you again very soon.

Best wishes Kind Regards

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
3 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı

I am writting my review in Turkish but If you have any other question about the place and do not trust on web translator, please let me know. I would like to write my review about this Hotel in English.

Birinci dereceden yakınım orada çalışıyordu. Ona sürpriz yapmak için direk oteli arayıp geçen yıl Kurban Bayramın 1. günü de dahil olmak üzere 3 gece rezervasyon yaptım. Hiç kimse benden haberdar değildi. Amerika, Avrupa ve British adaları da dahil ülkemizde de pek çok otelde kalmışlığım var işim yüzünden.
Türkiye'de Fethiye gibi bir bölgede tek başına tatil yapan biri için çok uygundu ve orada çalışan ağabeyime sürpriz yapacaktım. Bir de Kurban Bayramı zamanı idi.

Başak burcuyum, Detaylara önem veririm. Verdikleri oda çok güzel idi, balkonlu idi. bu da beni, sigara içen biri olarak rahatlattı.(odaya çıkarken kimse benim 1. derece yakınımın bu otelde çalıştığını bilmiyordu) Lobby kısmı vasat gelmişti fakat sanırım bu yıl değiştirmişler sadece yeni resimleri internette yok.

Çok objektif bakan biriyimdir ve kendimi mümkün olduğumca dürüst olarak nitelendiririm. Geçen yıl ödediğim parayı AES Club hak etti.

Not: Eğer yazdığım yorum dolayısı ile tereddütte olan varsa, Kredi Kartı ekstremi ve diğer detaylar hakkında bilgilendirmek isterim.

NOt: Wifi- ihtiyacım yoktu kullanmadım. Çünkü operatörten tanımlı 10 gb hakkım vardı.

Kalış tarihlerim: 19-22 Agustos 2018 ister inanın ister inanmayın fakat dürüst bir yorum. Şu an internetten yer ayırtmaya çalışıyorum, neredeyse geçen yıl kaldığımın 2 katı, Enflasyon. Sormak istediğinizi sorun, müsait oldukça cevaplarım. Yukarıda kaldığım tarihler var ve bu 3 gün için tecrübemi sizlerle paylaşırım.

Oda ipucu: balkonlu oda isteyin
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
  • Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Teşekkürler Ayse T
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yönetici FeridunK_12 - Aes Club Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Haziran 2019
Google Çevirisi

Dear Ayşe,

Thank you so much for your wonderfull comments on our hotel. We always try to go above and beyond with our service in the hotels, from your comments we are so happy that we have been able to deliver that service. We are extremly very pleased you had such a good stay here with us at Aes Club Hotel and we hope to see you again very soon.

Best wishes Kind Regards

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
10 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı

5-6 sene kadar önce gittim.Yemekler,personel,harika.4 yıldızlı bir otelden beklemeyeceğim bir performans. Pekçok 5 yıldızlı otelden daha iyi yemekleri. Fethiye'de gezmekti programımız,otel temiz olsun yeter dedik ve uygun fiyatlı olduğu için tercih ettik.Ama yemek için koşa koşa otele döndük.Havuz çok çok küçük ve tıklım tıklım.Gündüz otelde kalmak değilse niyetiniz muhakkak gidin. Odalar çok küçük ama tertemiz.Fethiye'de başka otele gitmem.

Konaklama tarihi: Mayıs 2018
  • Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
Teşekkürler Pnrecz
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yönetici FeridunK_12 - Aes Club Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Mayıs 2019
Google Çevirisi

Dear Pncr,

Thank you so much for your wonderfull comments on our hotel. We always try to go above and beyond with our service in the hotels, from your comments we are so happy that we have been able to deliver that service. We are extremly very pleased you had such a good stay here with us at Aes Club Hotel and we hope to see you again very soon.

Best wishes Kind Regards

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
28 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temizlik ve yemekler güzeldi sadece sabah kahvaltısında poğaçalar günlük değil birkaç günlük çok sertti.Su parayla alabiliyorsun sisede yok ,kahve yok, sabah ve akşam yemek yemeden kapıda eline dezenfektan sıkılıyor bu çok güzel bir uygulama,sivrisinek çok olmasa da mevcut bilginiz olsun konum olarakta iyi yer etrafta fazlasıyla market,lokanta,banka atmleri var akşam gezmek icin hisarönü yakın vakit geçirmek isterseniz idealdir.olumsuz yani hemen hemen her otelde olduğu gibi yabancılara olan düşkünlük onların asgari ücreti ile turkiyedeki asgari ücret ve aradaki farkı kimse goremiyo veya görmek istemiyo bu üzücü bir durum kendi memleketinde bole olması hoş bir durum değil.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler 89elife
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yönetici Feridun K - Aes Club Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Ekim 2018
Google Çevirisi

Dear Elif,
, Thank you so much for your wonderfull comments on our hotel. We always try to go above and beyond with our service in the hotels, from your comments we are so happy that we have been able to deliver that service. We are extremly very pleased you had such a good stay here with us at Aes Club Hotel and we hope to see you again very soon.
Best wishes Kind Regards

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
19 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Fiyat ve perfomans gayet iyi

Her şey dahil sisteminde kırmızı et yok ama açık büfe gayet zengin ve bol
Kaldığımız odanin balkonu yoktu bu nedenle eşyalarımızı kurutmak sikinti oldu
Onun dışında her şey çok iyi

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti
2  Teşekkürler 815samid
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yönetici Feridun K - Aes Club Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Ağustos 2018

Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederiz. Tekrar görüşmek dileğiyle, saygılar

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın