Fiyat performans olarak çok başarılı.Normalde bu fiyata oda kahvaltı oteller bulunuyor.Oda temizliği her gün yapıldı.Personeller çok güler yüzlü,masada en ufak bir boş olduğunda topluyorlar ve yardımcı olmaya çalışıyorlar.Havuzun büyüklüğü yeterli zaten otel hiç kalabalık değil.Havuzun bir kısmı 1.05 metre bir kısmı 2.05 metre.Ortaları ise 1.50 metre gibi.Bar’ın üst kısmında güneşlenmek ve oturmak için ayrıca bir havuz var ki en çok bunu beğendim.Ayrıca çocuk havuzu da mevcut.Gayet huzurlu,kafa dinlemek için uygundu.Hatta gerçekten kalabalık bekliyordum çok sevindim.Genelde İngiliz turistler ve Türkler var.Sabah su jimnastiği,su topu,voleybol,dart gibi etkinlikler oluyor.Akşamları 21.30da mini disco,sonrasında da çeşitli yarışmalar,dans,komedi gecesi gibi etkinlikler oluyor.Otelden çıkmadan gününüzü geçirseniz dahi sıkılmazsınız.Özellikle öğle ve akşam yemekleri çoook lezzetliydi.Aç kalmanız imkansız.Her gün yaş pasta çıkıyor.Çok çeşitli mezeler ve 6 çeşit ana yemek oluyor bunlardan mutlaka bir tanesi kırmızı bir tanesi beyaz et oluyor.Otelin anlasmalı plajı var,suyu çok güzeldi.Biz akşam vakti 1 saatliğine gittik,isterseniz otelin anlaşmalı servisiyle ücret odemeden saat 10.00da gidip 17.00de dönebilirsiniz.Kendi aracınızla giderseniz otopark sorun olabiliyor,otoparklar ücretli.Dediğim gibi ailecek çok rahat konaklayacak bir otel.Çok daha sesli bir yer arıyorsanız hitap etmeyebilir.Babadağ manzaralı,yeşillikli,havası esen çok memnun kaldığımız bir oteldi.Tek eleştirim odalar biraz eski duruyor ama fiyatı goz onune alırsak ona da laf edemeyiz.Normal şartlarda 5 üzerinden 4 veririm,ama fiyat performansı göz önüne alarak 5 veriyorum