20-25 Eylül tarihleri arasında ilk kez gelip konakladığımız Elite World Marmaris otelden mutlu, huzurlu ve keyifli ayrılıyoruz.Yorumlar ve Elit World adina güvenerek geldiğimiz otel bizi cok memnun etti.
Daha iceriye adim attığımız andan ayrilana kadar gördüğümüz tüm çalışanların güler yüzlülüğü, samimiyet ve saygısı tatil keyfimizi ikiye katladı. Biz söylemeden bi ihtiyacımız olup olmadığının sorulmadığı, su bardaklarımızın bile yemek boyunca bos kalmadığı tek bir öğün bile gecirmedik.
Birseyi iki kez istedigimiz tek bir an olmasi.
Ozellikle Sedat Bey ilgisi ve renk kattığı yemeklerle aklımızda kalan bir çalışan olacak.
Oyleki olurda yaz sezonu dışında Elite World Sapanca ya gidersek onu soracagiz.
Yemekler lezzetli, çeşitli ve oldukca yeterliydi. Plaja kadar atistirmalik ve icecek servisi yapilmasi kesinlikle büyük bir artı.
Denize yürüme mesafesi bir dakika bile sürmüyor. Ve deniz inanilmaz berrak.
Pandemi döneminde ilk kez bir otel deneyimi yasamamiza karşın alınan önlemler ve otel temizliğinin üst seviyede olmasından dolayı tedirginlikten uzak bir tatil gecirdik.
Otel icerisindeki lavabolardan, ucretsiz faydalandığımız hamama kadar heryer tertemizdi.
Odalarımız düzenli olarak temizlendi, carsaftan havlulara kadar hersey mis gibiydi.
Eglence kisminda akşamları biraz daha hareketli olabileceğini dusunmekle beraber kaldigimiz sure boyunca 2 aksam denk geldigimiz keman eşliğindeki muzik eglencesi keyifliydi, belki biraz daha uzun tutulabilirdi.
Geldiğinizde asla pisman olmayacağınız kesinlikle memnuniyetle ayrılacağınız bir otel.
Hic birseyi dert etmeden tatil yapmak nedir gercekten burada deneyimledik diyebiliriz.
Daha şimdiden bu hizmeti ve rahatlığı özleyecegimizi konuşuyoruz.
Marmaris e bir daha gelirsek kesinlikle tekrar Elite World de konaklarız.
Hersey icin tesekkur ederiz.