Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Senelerdir geldiğimiz Doruk otelde her seferinde hiç sorun yaşamadan keyifle tatilimizi yapıyoruz. Güler yüzlü ve kibar çalışanlara, misafirleriyle yakından ilgilenen Mustafa bey ve Ahmet beye çok teşekkür ederiz. Özellikle çocuğumun aklına tatil denince ilk gelen yer Doruk otel çok kaliteli ve güzel bir tatil imkanı. Herkese tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Aile ortamında huzurlu,keyifli bir tatil için tek adres Doruk Otel , 8 senedir ikinci evimiz olarak yazları bize kapılarını açan guleryuzlu yönetici ve çalışanlara çok teşekkür ederiz.Mustafa Abi ve Ahmet e ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Burcu T adlı kullanıcıdan Doruk Hotel & Suites hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Burcu T
Yılmaz G
22 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Herşeyi ile mükemmel bir tatil yaptık çok temiz odalar hergun temizleniyor kahvaltı beklentinin çok üzerinde personel çok ilgili ve güler yüzlü otelin havuzu çok temiz ve sürekli kontrol ediliyor odalar büyük ve çok rahat ve denize çok yakın olması buranın bir başka artışı otel sahibi Mustafa bey her misafiri ile ayrıca ilgili ve güler yüzlü klimalar sorunsuz yani kısacası çok temiz ve sevimli bir otel tatilimiz çok güzel bitti seneyede ailemle burayı tercih edebilirim ve Marmaris İçmelere gelecek ailelere bu oteli tavsiye ederim ☺️
Oda ipucu: Sadece hafta sonları yoğun hafta arası rahat otele yakın halk plajı var ve çokfa kalabalık olmuyor
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Yılmaz G adlı kullanıcıdan Doruk Hotel & Suites hakkında bilgi alın
Teşekkürler Yılmaz G
Nedim64
İstanbul, Türkiye
25 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Denize birkaç adım, gürültü yok. Odalar temiz, banyolar yenilenmiş. Kahvaltı pandemi şartlarına uygun seçiminiz sonrası servis ediliyor. Akşam yemekleri genel olarak ızgara ama, servis özenli, lezzetli ve fiyatlar uygun. Yönetim müşterilerle ilgili. Tekrar giderim.
Oda ipucu: Bir arka sokakta otopark var. Market, cafe ve restoran seçenekleri bol.
Nedim64 adlı kullanıcıdan Doruk Hotel & Suites hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Nedim64
Buradaki yorumlara bakarak gun ortasi oldugu icin 5 yildizli otelde kalmak yerine 1 gecemizi burada gecirelim diyerek sonrada 3 gece kaldigimiz temiz , plaja 2 dk mesafede, kahvaltisi oldukca yeterli , gulen yuzlu kibar personeliyle oldukca memnun ayrildigimiz bir tesis. Marmaristeki cogu 5 yildizli otelin sahilini.kontrol ettikten sonra en guzel deniz icmelerdeymis diyerek 5 yildizli otel konseptini son anda rafa kaldirdik. Tatilden ana amaci deniz olanlara onerilir. Tesekkurler doruk hotel.
deepcolours adlı kullanıcıdan Doruk Hotel & Suites hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler deepcolours
Ofbb07
4 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otel imkanları olsun, çalışanların Güler yüzlülüğü ve sıcak kanlılıkları beni çok memnun etti. Banyosu güzel ve temizdi, Konum olarakta güzel bir yerdi. Marmaris içmelerde gidilebilecek güzel otellerden biri gitmenizi tavsiye ederim.
Oda ipucu: Park yeri otelin önü 3,4 araba anca girer,
Ofbb07 adlı kullanıcıdan Doruk Hotel & Suites hakkında bilgi alın