Otel sadece kahvaltı dahil akşam için yemek yemeyi düşünürken hasan bey ablanız size pizza yapsın çok güzel yapar pizza dedi bu şekilde yaklasilinca kabul ettik fakat pizza geldi evet güzeldi ama bol malzemeli bişey beklemeyin. Gozumuzun onunde litrelik kolayi acip pardaklara koydu ve 2 pizza ile 2 bardak kolaya 100 lira ödedik. Temizlik için hergün odaya giriliyor -oda dediysem kesinlikle oda değil günlük kiralık ev gibi düşünün- sadece yatağın örtüsü üstün koru düzeltilip çöpler atılıyor temizlik yapıldığını hiç farketmedim. Profesyonel bir işletmecilik ve hizmet bekliyorsanız hiç alakası yok fakat konumu havuzu kahvalti dahil fiyatı olarak böyle bi yer bulmak zor havuzun temizlendiğini de görmedim bu arada. Birde kaydiraklar sadece 11:00 12:00 arasi ve 15:00 16:00 arasi açılıyor ve eğer boş kaldığını görürlerse saat dolmadan hemen kapatıyorlar. Bu kadar paragöz oldukları için havuza ekstra para isterler diye düşünmüştüm ama istemediler şaşırdım. Birde çıkacağımız gün hasan bey başımıza gelip sizden bi ricam var yorum yaparsanız kahvaltıdan sonra iyi olur ablanız size gösterir dedi gerçekten abla geldi ve başımızda bekledi bu şekilde olumsuz yorum yapmak çok zor.Devamı