Huseyin S
Ankara, Türkiye

Kış Tatili İçin Doğru Seçim

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 8 Haz 2019mobil cihaz aracılığıyla
Yılbaşını geçirmek için üç gün otelde konakladık.

Doğası mükemmel, günde birkaç saat ormanda yürüyüp, fotoğraf çekip, yanımıza aldığımız atıştırmalıkları ormanda ya da donmuş göl kenarında yemek çok keyifliydi.

Oda yeterli genişlikteydi, banyo ve odanın kalanı gayet temizdi.

Yemekler ve kahvaltı bol çeşitli, lezzetli ve tazeydi.

Yılbaşı gecesi menüler, eğlence ve kalan her şey çok güzeldi.
Konaklama tarihi: Ocak 2019
Kaya Greenpark Otel noktasına 71.7 km mesafede
Kaya Greenpark Otel noktasına 71.8 km mesafede
فندق ريمي
Kaya Greenpark Otel noktasına 56.9 km mesafede
Bolu bölgesindeki diğer otellere bakın
17-22/96 yorum
16 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Doğası super bir dinlenme tesisi ve Konaklamak için lüks olmasada güzel, huzurlu , şirin ve stres atmak için çok iyi bir tesis. Otelinde konaklamadım odalari bilmiyorum ama otelin ortak alani restoran dinlenme tesisi ile ortak kullanım alanında. Yolunuz Ankara - İstanbul otobanında Cankurtaran mevkiinden geçerse muhakak tesisi görün. Kazlar, ördekler, tavşanlar ve göl gercekten kısa bir süre olsada huzur ve stres attırıyor insana. Tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Nisan 2019
90  Teşekkürler mustafatanriverdi3
23 Mart 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gerçekten lafı uzatmaya hiç gerek yok, fotolardan da göreceksiniz, açık büfe kahvaltısı çok kötü, fiyat kişi başı 35 tl, manzaraya fitim diyorsanız gelin ama kahvaltı için beklentiye hiç girmeyin yani 200 kelime mi ne yazmak gerekiyor ya işte ona hiç gerek yok yani

Konaklama tarihi: Mart 2019
Teşekkürler alitasdemir
31 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı

haftasonu ufak bir huzur tatilinin tepe noktası oldun bize sevgili greenpark.. kalabalık bir grup olmamız ve farklı ihtiyaçlara cevap veren güleryüzlü hizmetiniz ile sorunsuz ekstra keyifli bir tatil yaşattı bize. hali hazırda biraz eski bir otel olsa da sıcak ve temiz odalarında güzel ve lezzetli yemekleri doyurucu kahvaltısı ile gönlümüzü fethetti . teşekkürler

Oda ipucu: göl manzaralı odaları tercih edin
Konaklama tarihi: Ocak 2019
  • Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
1  Teşekkürler gizem k
16 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı

otel çevresi gerçekten çok güzel,çocuklarla keyifli vakit geçiriliyor, kahvaltısı güzel.1 gece konaklama imkanı bulduk fakat otel odaları ve içinin mutlaka yenilenmesi gerekir herşey çok eski,otel çalışanları çok ilgili herhangi bir sıkıntıda hemen çözümlediler

Konaklama tarihi: Haziran 2018
1  Teşekkürler burcutari
8 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ankaradan 1 geceliğine geldik ve oteli çok beğendik tam bir kafa dinleme oteli iyi ki gelmişiz yemekler ve göl etrafındaki yürüyüş alanı efsane lobideki Haşim abim ve Ahmet abim için bir kerede daha bile gelirim bu kadar güler yüzlülük bu kadar iyilik anca olur her şey için teşekkürler GreenPark

Konaklama tarihi: Aralık 2018
Teşekkürler kbilgisicok