“koşa koşa gidilesi değil...”
Oklava yorumu

Oklava
4 / 264. sıradaki Restoranlar - Bolu
Fiyat aralığı: ₺3 - ₺15
Tanım: Yöresel mutfak, Anadolu kadınlarının el emeği, özgün lezzet, güler yüzlü dinamik personel, şık, şirin, ferah ortam, şehir merkezine hakim konum.
Yorum Zamanı: 5 Mayıs 2024

okuya okuya sağ sola sora sora gider yeriz gezeriz bizler maaile ama bu pek tatmin edici değildi. sabah saatlerinde gitmeme rağmen ve özellikle kahvaltısı ön planda olan bir işletme için vasattı, biraz hesap kitap öncelikli bir işletme olduğunu gördüğüm için ben tavsiye etmiyorum. tekrar gider miyim? sanmam...

Ziyaret tarihi: Şubat 2024
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler rahmit38
  • Diğer diller

2-6/173 yorum

Yorum Zamanı: 7 Nisan 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Bolu'da gitmeniz gereken yerlerden birisi. Özellikle yoğurtlu gözlemeleri çok lezzetli.
Keşli yoğurtlu mantısı da denemeye değer.

Ziyaret tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler ilkay34
Yorum Zamanı: 12 Şubat 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Mantı ve gözleme yemiştim tuvaleti çok küçüktü çok hijyenik bulamadım gittiğim zaman aşırı kalabalıktı tekrar gitmem

Ziyaret tarihi: Mart 2023
Teşekkürler Nazli C
Yorum Zamanı: 9 Temmuz 2023

Tatil dönüşü uğradık. Mantı ve gözleme yedik. Mantı da güzeldi gözleme de güzeldi. Mekan güzel servis iyi fiyatlar uygun

Ziyaret tarihi: Ağustos 2022
    • Yemek
1  Teşekkürler Mehmet E
Yorum Zamanı: 7 Mayıs 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Fiyatlar gayet makul ve çalışanlar güler yüzlü ve çok ilgili. Servis gayet hızlı. Girişte el açması ablalar hamur açıyorlar. En pahalı kıymalı kaşarlı gözlemesi 95 TL. En uygunu 75 TL. Kesinlikle çok lezzetli tavsiye ederim

Ziyaret tarihi: Mayıs 2023
Teşekkürler SEYN34

Oklava işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Bolu, Bolu İli

Oklava - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!