Cem
İstanbul, Türkiye

Başarılı

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 6 Haz 2019mobil cihaz aracılığıyla
Öncelikle çalışanların samimi, inanılmaz yardımcı ve çalışkan olduklarını söylemeliyim.
Oda temizdi, hamam harikaydı. Yemekler lezzetliydi. Hotelin konumu harika.
Bolu’ya tekrar gidersem, başla yerde kalmayı düşünmem.
Konaklama tarihi: Şubat 2019
Lagoon Palace Spa & Activities noktasına 20.0 km mesafede
Lagoon Palace Spa & Activities noktasına 23.7 km mesafede
Lagoon Palace Spa & Activities noktasına 11.2 km mesafede
Lagoon Palace Spa & Activities noktasına 17.8 km mesafede
Bolu bölgesindeki diğer otellere bakın
15-20/30 yorum
8 Şubat 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kartalkaya'dan dönerken uğradık.Yaylaya kurulmuş bir tesis.Manzara harika.Ön tarafında gölet var.
Konaklama yapmadık.
Retaurantta gündüz saatlerinde çok çeşit yokmuş.Akşam açık büfe oluyormuş.Sucuk ızgara fena değildi.Daha hijyenik olabilir.

Konaklama tarihi: Şubat 2019
1  Teşekkürler 06seyyah06
27 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ailecek yapmış oldugumuz Bolu gezimizde daha önce de keşfetmiş olduğumuz bu otelde öğlen yemeğimizi yedik.Mutfagi gayet başarılı.Otelin yeri çok güzel.Tek sorun gelen müşterilerin oteli temiz kullanmayisi.Boyle güzel bir otelin daha iyi denetlenmesini dilerim.

Konaklama tarihi: Ocak 2019
Teşekkürler Handan T
19 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı

İlk önce Mehmet Beye selamlarımızı ve teşekkürlerimizi iletiyorum, her konuda ilgiyle yaklaşıp bize yardımcı olduğu için. Personel güleryüzlü, karşılama ve uğurlama çok sıcaktı. Ortama dicek yok şehirden kaçıp uzaklaşılabılecek en yakın en harika yer. İlk defa gittik ve çok memnun kalarak ayrıldık. Artık haftasonlarımızı değerlendirebileceğimiz çok huzurlu bir yerimiz var. Yemekler şahaneydi, sauna ve jakuzili odalar çok kullanışlı ve keyifli. Otelin karşısındaki gölü hem izlemek hemde etrafında yurumek çok keyifli. Konum itibariyle de ulaşımı kolay. Herkeze tavsiye edebileceğim çok şirin ve güzel bir otel. Başarılarının devamını dilerim.

Konaklama tarihi: Kasım 2018
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler revelat1oN
16 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel güzel temiz göl manzaralı ancak 2 problem vardı. Biri duşta akan su sıcak değil ılıktı. Diğer sıkıntı sauna spa akşam 6.30 da kapanıyor. Kayak için kullanmıştık 6 da ancak dönülebiliyor zaten otele. Kayak sonrası sauna da çok önemlidir ama vakit kalmıyor kapandığı için. Lütfen düzeltelim sıkıntıları.

Konaklama tarihi: Aralık 2018
5  Teşekkürler sema f
5 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı

Önce teşekkürlerimizi edelim;
Tolga Bey ve Batuhan Bey ilgi alakasını hiç eksik etmediler sağolsunlar. Her konuda yardımcı oldular. Teşekkür ederiz.

Otel, Kartalkaya'nın yamaçlarından geçerek gittiğiniz, muhteşem manzaraya sahip bir bölgede... Bu nedenle eğer kış ziyareti yapacaksanız, kar lastiğinizin yanında mutlaka zincir de bulundurun.

Odalar temiz ve sıcak. Hamam ve sauna bulunmakta. Butik otel olduğu için oda sayısı az, yani kalabalık olmuyor. Yemekler ve kahvaltı standart seviyede ancak mutfak personeli de son derece ilgili...
Haftasonu arayışı için, kafa dinlemelik tabirini sonuna kadar hak eden bir yer.
Tekrar ziyaret edeceğimiz lokasyonlar arasında... Tavsiye ediyoruz.

Oda ipucu: manzara, kış oteli, istanbul'a yakın tatil yerleri
Konaklama tarihi: Aralık 2018
1  Teşekkürler yunusuzunoglu