Limonagaci
Bursa, Türkiye

Kesinlikle tercih edebilirsiniz

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 11 Eyl 2019mobil cihaz aracılığıyla
Odalar ferah,yeni ve güzeldi. Yataklar rahat,oda temizdi. Kahvaltısı gayet başarılıydı. Çalışanlar güleryüzlü ve ilgiliydi. konumu ise d100 karayolunun hemen üzerinde kolay ve çok büyük bir otoparkı var. İş için tercih etmiştim. Bir dahaki iş seyahatimde de tercih edeceğim.
Konaklama tarihi: Eylül 2019
Yanıtlanma zamanı: 12 Eyl 2019
Öncelikle Karpalas City Hotel & Spa ailesi olarak mutlu bir gün geçirmenizi temenni ederiz.
Otelimizde konaklamanız süresince yaşamış olduğunuz deneyimleri, vakit ayırıp bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Geri dönüşünüz için teşekkür eder, hizmet standardımızı her zaman geliştirmeye devam ettiğimizi bildirmek isteriz.

Bu doğrultuda yapmış olduğunuz değerli yorumunuz ekip üyelerimiz ile paylaşılmış olup,sizleri en yakın zamanda tekrar otelimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.

Karpalas City Hotel & Spa noktasına 11.2 km mesafede
restaurant bar
  • Lol.travel
Karpalas City Hotel & Spa noktasına 17.5 km mesafede
Karpalas City Hotel & Spa noktasına 7.4 km mesafede
Bolu bölgesindeki diğer otellere bakın
20-25/104 yorum
9 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı

Hafta sonu 1 gün ailecek konakladık.Odamız güzel ve genişti. Oda da çay/kahve ikramı var. Havuz ve saunası güzeldi. Düğün olduğu için spa bölümü 19.00 kadar açık olduğunu söylediler. 2 katta kaldık müzik vs duymadık. Kahvaltıda baya çeşit vardı. isteğinize göre omlet yapmaları da güzeldi. Bolu ya yolumuz düştüğünde tekrar kalmayı düşünürüz.

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler ltfkrc
Halkla İlişkiler Müdürü cagrimazkan - Karpalas City Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Eylül 2019

22 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Haftasonu arkadaşımın düğün organizasyonu için Ankaradan Boluya gelme imkanı bulduk.Otel konum olarak otoban çıkışına çok yakın.Salon gayet ferah ve temizdi.Yemeklerin lezzeti çok iyi servis hizmeti çok hızlıydı.Ayrıca arkadaşıma balayı odası olarak verilen oda çok iyiydi.Boluya yolumuz tekrar düşerse kesinlikle konaklama yapacağım.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler Ertan06
Halkla İlişkiler Müdürü cagrimazkan - Karpalas City Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Ağustos 2019

20 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yakin cevremden bir arkadasimin daveti uzerine otelin davet salonunu arkadasim tutdu fakat ilk Bastan itibaren vasat hizmet hakimdi ve garsonlar davet bitmeden masadaki catal bicak bardak topladilar ustune sandalyeleri ters cevirdiler resmen bardaklari elimizden aldilar ve gece 12 kadar olan daveti 2 saat icinde bitirdiler ve davet sahibini ciddiye bile almadilar hizmet cok kotu kesinlikle tavsiye etmiyirum burdanda yonetimi kiniyorum.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler Cihan T

1 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Haftasonu için boluya geldiğimiz karpalas otelde harika 2 gece geçirdik.otel konum ve ulaşım olarak rahat bulunabilecek bir konumda.odalari çoğu otel odasından kat kat büyük ve ferah.temizlikte 10 numara.otelin alkollü cafe bar bölümü gerçekten harikaydı çok eğlendik.boluya geldiğimizde bundan sonraki adresimiz sizsiniz.hersey için tesekkurler karpalas ailesi

Konaklama tarihi: Haziran 2019
Teşekkürler Gzgn3419
Halkla İlişkiler Müdürü cagrimazkan - Karpalas City Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Temmuz 2019

17 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı

2019 Mayıs ayında gerçekleştirmiş olduğumuz Mezuniyet yemeğimizde bizleri misafir eden Karpalas ailesine Güler yüzü ve ilgilerinden dolayı teşekkürlerimizi borç biliriz. Her şey çok güzeldi 👏tekrar görüşmek dileğiyle...

Konaklama tarihi: Mayıs 2019
Teşekkürler Egulsah
Halkla İlişkiler Müdürü cagrimazkan - Karpalas City Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Haziran 2019