Simge

Karadeniz Turu

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 13 May 2019mobil cihaz aracılığıyla
Manisadan grup olarak Karadeniz turuna çıktığımız 1.günde Karpalas otelde konaklama imkanı bulduk.Otel yeni bir otel ve odaların ferahlığı,genişliği,temizliği gayet başarılıydı.Spa merkezi de aynı şekilde kullanışlı ve hijyen.Fakat hizmet ve yemekler için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.Grup olarak geldiğimiz için sanırım hizmet çok kalitesiz baştan savmaydı.Çalışanlar asık suratlı,özensiz bir an önce kalkıp gitsek diye yüzümüze bakıyorlardı.Yemekler lezzet olarak iyiydi fakat çeşit çok azdı.Kısacası odalar konfor olarak mükemmel bir otel fakat hizmet olarak yeni bir işletme olduğu için sınıfta kaldın Karpalas Otel.
Konaklama tarihi: Mart 2019
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Yanıtlanma zamanı: 13 May 2019
Öncelikle Karpalas City Hotel & Spa ailesi olarak mutlu bir gün geçirmenizi temenni ederiz.
Otelimizde konaklamanız süresince yaşamış olduğunuz deneyimleri, vakit ayırıp bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Geri dönüşünüz için teşekkür eder, hizmet standardımızı her zaman geliştirmeye devam ettiğimizi bildirmek isteriz.

Bu doğrultuda yapmış olduğunuz değerli yorumunuz ekip üyelerimiz ile paylaşılmış olup,sizleri en yakın zamanda tekrar otelimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.

Karpalas City Hotel & Spa noktasına 3.1 km mesafede
Karpalas City Hotel & Spa noktasına 9.7 km mesafede
Konumumuz
Karpalas City Hotel & Spa noktasına 17.1 km mesafede
Karpalas City Hotel & Spa noktasına 16.1 km mesafede
Doğanın içinde muhteşem huzur dolu sakin bir yer…
Karpalas City Hotel & Spa noktasına 18.5 km mesafede
Bolu bölgesindeki diğer otellere bakın
28-33/104 yorum
11 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı

2019 Yılı AİBÜ mezunları olarak mezuniyet balomuzu Karpalas Otel'de gerçekleştirdik.Öncelikle görüşme esnasından itibaren güleryüzü ve samimiyeti için otel yetkilisi Çağrı Bey'e ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.Salon ve masa süslemeleri gayet şık ve manzarası harikaydı.Yemeklerin lezzeti iyiydi mezuniyet pastamız gerçekten mükemmeldi pastacıyı kutlamak gerekir. Dj performansı harikaydı ve salonu çosturmayı başarabildi.O akşam tek bir sıkıntılı durum vardı oda garson olarak görev yapanların mezuniyetin oldugu salonun balkonunda sigara içmeleri ve umursamaz tavırları hiç hoşumuza gitmedi.Umarım aynı tavırları her misafirin yanında yapmıyorlardır.

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Mdne58
Halkla İlişkiler Müdürü cagrimazkan - Karpalas City Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Mayıs 2019

9 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yemekleri,eğlencesi,kalitesi,güler yüzlü çalışanları ile dört dörtlük bir otel herkese tavsiye ediyorum. Güvenle aile ve dostlarla gelinebilir kalite olarak gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz şimdiden iyi eğlenceler diliyorum

Teşekkürler doruk k
Halkla İlişkiler Müdürü cagrimazkan - Karpalas City Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Mayıs 2019

8 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı

Bolu'da ki dört yıllık serüvenimizi sonlandırırken bize tüm samimiyetiyle, güler yüzüyle, mükemmel lezzetleriyle ev sahipliği yapan Karpalas ailesine çok teşekkür ediyorum. Bize muhteşem bir mezuniyet gecesi yaşattınız.t Karpalas'ı tercih edecek arkadaşlar güvenle tercih edebileceğiniz bir otel olduğundan şüpheniz olmasın.

Konaklama tarihi: Mayıs 2019
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler CCeydaa

4 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı

Çalışanların sıcakkanlı ve anlayışlı olması, ortamın bizim isteğimiz doğrultusunda karşılıklı fikir alışverişi yapılarak düzenlenmesi harikaydı, yemekler muazzam lezzete sahipti hayal ettiğimizin çok çok üzerindeydi. Uygun fiyatlı sınırsız bi eğlence yaşadık her şey için tekrar teşekkürler...

Teşekkürler Creativetkyk
Halkla İlişkiler Müdürü cagrimazkan - Karpalas City Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Mayıs 2019

Değerli Konuğumuz ;

Uğur ÖZKOÇ

3 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Dört yıldızlı bir otelde beş yıldız kalitesi. Odalar geniş,ferah ve tertemiz. Herşey yeni ve kaliteli. Otel insanı rahat hissettiriyor. Havuzu şahane, temiz. Çocuk havuzu da var. Saunası bana yeterince sıcak gelmedi. Buhar odası yetersiz ama idare eder. Hamam ise yeterli ama o da biraz serindi. Spor salonu ise güzeldi. Sadece akşam saatlerinde çocuklarını yüzme eğitimine getiren velilerin havuz kapısında, saunanın önünde, hamamın kapısında beklemesi oldukça rahatsız ediciydi.
Yemekleri çeşit olarak az ve pek lezzeti olmasa da restoran çalışanları çok yardımsever.
Tek ekşi yanı çalışanların işlerini yaparken, kendi aralarında yaptıkları konuşmalara ve bazen misafirlere olan kaba tutumları. Ancak özellikle temizlik ekibini takdir ediyorum.
Antalya oteli havasını yakalayabilmiş bir bolu oteli. Ben tek gece eşimle 300 tl kaldım ve bu fiyata harika bir otel.

Konaklama tarihi: Mayıs 2019
Teşekkürler Enginnex C
Halkla İlişkiler Müdürü cagrimazkan - Karpalas City Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Mayıs 2019

Değerli Konuğumuz ;

Uğur ÖZKOÇ