nilsu y

harika deneyim

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 16 Nis 2024
odalar tertemizdi. personel pratik, hızlı ve güleryüzlüydü.. kahvaltısını beğendim. Hilton kalitesini hissettiren başarılı bir otel.. Teşekkürler. yine gelicem bu defa yedigöller için çünkü konumu gezilecek her yerin tam ortasında resmen.
Konaklama tarihi: Nisan 2024
    Hampton By Hilton Bolu noktasına 14.6 km mesafede
    Hampton By Hilton Bolu noktasına 5.8 km mesafede
    Hampton By Hilton Bolu noktasına 3.6 km mesafede
    Hampton By Hilton Bolu noktasına 25.2 km mesafede
    Bolu bölgesindeki diğer otellere bakın
    6-11/466 yorum
    13 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Kaldığım en kötü oteldi. Tur şirketi ile geldik diye kötü muamele gördük. Yemeğimizi yemek istedik herkez gelince servis başlayacak dediler. Herkezi niye beklemek zorundayız ki... Masada şu bardağı yoktu istedik gelmedi. Ekmek istedik gelmedi. Çalışanların suratı asıktı. Asansörler sıkıntılıydı. Hiç tavsiye etmiyorum.

Konaklama tarihi: Nisan 2024
    Teşekkürler Muberra S
    8 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konum olarak merkezi olmasiyla tercih etmistik,kartalyaya ,Gölcüge , abanta yakin konumda , isteklerimizi fazlasiyla karşıladı,
    Güler yüzlü personeliyle , yöresel yemekleriyle cok güzel bir tatildi .
    Ozellikle peynirli eristeyi , bolu patatesini denemek lazim .

Konaklama tarihi: Şubat 2024
    Teşekkürler HACI ISA K
    29 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı

Katagorisine göre mükemmel bir otel, çok memnun kaldık. Bir gün önceki Kozyatağı Hilton da yaşadığımız hayal kırıklığından sonra inanılmazdı. Temizlik Güleryüz, kişilerin sıcakkanlılığı biz çok mutlu etti. Resepsiyonda Onur bey çok ilgiliydi, Akşam yemeği yeterli ve Lezzetli idi, Hizmet, temizlik, Bolunun özel tadları mükemmel. Otel sahiplerinin yöneticilerinin sıcak kanlılığını unutmayacağız. Çok çok teşekkürler.

Oda ipucu: mütevazi Temiz güzel bir otel, gönül rahatlılığı ile konaklanır. Sigara içmiyoruz, sigara içilmeyen oda tercih ettik.
    Konaklama tarihi: Ocak 2024
    • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
    1  Teşekkürler dr nafi ergun o... ö
    14 Aralık 2023 tarihinde yorum yapıldı

Hilton kalitesi ile keyifli bir iş seyahati deneyimimiz oldu.Resepsiyon görevlileri güler yüzlü ve hızlıydı. Oda ve imkanları çok iyiydi. Kahvaltı ve yemekler lezzetli garson arkadaşlarda ilgili şekilde yardımcı oldular. Tekrar Bolu’ya geldiğimizde tercihimiz Hilton olacak.

Konaklama tarihi: Kasım 2023
    • Seyahat türü: İş için seyahat etti
    Teşekkürler Yoga K
    14 Aralık 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otel çok merkezi bir konumda, odalar temiz ,personeller ilgili ve yardımseverler. Odada çalışmak için uygun bir ortam da oluşturulmuş. Kahvaltı ve yemekleri iyidi. Kısa süreli konaklamak için ideal pratik bir otel.

Konaklama tarihi: Ekim 2023
    Teşekkürler hakan b