Aylar öncesinden çocuklu 3 aile olarak rezervasyon yaptırdık. Otele gittiğimizde ilk şok otelin çok küçük bir otoparkı var ve arabaları mahalle arasına park ettik. Giriş işlemlerini yaptıktan sonra odalar geçtik. Aman allahım odalardaki eşyaları abartmadan söylüyorum kırık vaziyette. Benim bir çocuğum var odadaki kanepeyi açtılar çocuk burada yatacak dediler. Klima çalışmıyor. Mini bar sadece günde 1 adet 1,5 lt su ile doluyor. Kasalar kullanım ücretine tabi. İçecekleri kendin gidip alamıyorsun garson getirecekmiş, deniz ve kumsal için söyleyecek kelime bulamadım. Havuz desen o şeyin havuza benzer yanı yok. Hadi bunların hepsine eyvallah dedik sineye çektik çünkü dünya yol yapmışız zaten yorgunuz. 3 aile gelmiştik bunların bir tanesinin 2 tane çocuğu var ve çocuklar da büyük . Bu aileye aile odası diye verdikleri oda bizim odanın bir tık büyüğü. Resepsiyondan bu odayı değiştirmelerini istedik yardımcı olmadılar. Arkadaşım tur firması ile görüşüp iptal edeceğini söyledi sen bilirsin dediler. Ben kendisini otel müdürünü olarak tanıtan beyefendinin yanına gittim eğer arkadaş iptal ederse bizde iptal etmek zorunda kalacağız dedik nasıl işinize gelirse iptal edin dedi. Bizde 3 aile firmalarımızla görüşüp iptal ettik. Çocuklar çok üzüldü. Bizde onlara mahçup olmayalım diye bütün oteller dolu olduğundan zar zor bir otel bulduk iyi ki de o yeni oteli bulmuşuz. Burada bizim için siyah olan herşey yeni otelimizde beyazdı. Sonuç olarak insan ilişkileri hiç iyi olmayan bir otel. Belki rubi gruplarının sayın üst düzey yöneticilerinin haberi olsaydı mağduriyetimizi giderirlerdi ama kimseye ulaşamadık.