Gizem Ö

Tamamen gerçekler

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 27 Ağu 2023
Girişte karşılanma olması gerektiği gibi. Kara taraflı oda seçtik bina caddenin karşısında. Karşıdaki bina deniz taraflı odalar. Tünelden sahile, yemekhaneye gidiliyor. Öncelikle klima aşırı sesli uyurken en düşük modda çalıştırdık. Küvet lavabo su akmıyor birikiyor. Temizlik yapılmıyor. 7 gün oldu ne küvet ne klozet ne de aynalar temizlendi. Ayak baş havlusu verilmedi. 7 günün sonunda verdiler resmen. Havlular çarşaflar her gün değişiyor. Temizlikten kasıt bu. Tuvalet kağıdı her gün yenileniyor. Sabun şampuan her gün yenilenmiyor. Beyaz katı sabunlar güzel. Diğer şeyleri kullanmadık. Kendi ürünlerimizi kullandık. Balkon temizlenmiyor. İki sandalye plastik sehpa var. Minibara su her gün konuluyor fakat sular bildiğin kokuyor. 1.5 Litrelik abant sırma verildi abant kokuyordu. Sırma daha az kokuyor. Yemeklere gelelim. Öğle akşam hindi tavuk mutlaka oluyor. Kırmızı et 2-3 günde 1 çıkıyor. Köfte, adana kebap, misket köfte gördük biz. Tatlılar başarısız. Kakaolu kek, kalırsa trileçe, kazandibi çakması ve bazı yaş pastalar iyi. Haftada bir gün şerbetli tatlılarımız çıkıyor. Küçük halka ve tulumba tatlısı hariç diğerleri gerçekten yenilecek gibi değil. Yeşillikler idare eder. Mezelerden bazıları gerçekten başarılı. Ekmekler aşırı sert hiç hoş değil allah affetsin taş gibi kupkuru. Çorbalar güzel değil. Her gün üç öğün illaki patates çıkıyor ekmek yerine patates yedim. Bazen bütün fırınlama, yarım kesik fırın yağlama, bazen haşlama oluyor başarılı. Sebze yemekleri güzel. Salatabarda çok kıl oluyor. Meyveler çeşitli . Karpuz kavun sıcak oluyor. Yani saati saatine gittiğimizde dahi sıcak. Üç öğünde de çay oluyor. Bir de makine var. Mocha espresso kahve sıcak çikolata sütlü kahve oluyor. Meyve suyu makinesi var açıkcası hiç içmedim. Turşuları çamaşır suyu gibi kokuyor yenilecek gibi değil. Sabak kahvaltıda 3 ve 5 dakikalık yumurta oluyor 5 dakika aşırı yeşil 3 dakika cıvık. Bazen krep pankek omlet yağda yumurta oluyor dışarıda. Peynirler fena değil. Süt ayran sütaşın ürünleri. Salam sosisler güzel. Zeytinler güzel. Yeşillikler bazen iyi bazen kötü. Snack barda patates ve nugget gerçekten başarılı. Aşçı değişirse bazen fazla bekletiyor turunculaşıyor. Sarıyken en güzeli ikiside. Hamburger ekmeği uno. Mayonez tat ketçap burcu. Hamburger köftesi fena değil yenilebilir. Snack barda içecekler alkollü/ alkolsüz her seferinde sıcak geldi. İçinde buz bazen var bazen yok buz istemekten gına geldi tatil boyu. O kadar dolapta içecekler var ama anlamıyorum neden sıcak. Birkaç sefer gerçekten soğuk geldi. Votka kokteylleri güzel gilbeys kullanıyorlar. Rakı yeni rakı. Bilindik markalar. Havuza hiç girmedim zaten 140 ve 40 cm iki havuz ve de gerçekten çok küçük. Denize gelelim kum plaj birden derinleşmiyor. Ağustosun 25inden sonra deniz aşırı dalgalı oluyor. Şezlonglar eski bazıları kırık katlanmıyor. Snack bardaki sandalyeler küflü. Banyo küflü. On bin lira fazla verip yeni otele gitmek daha mantıklı. Bir daha gelmem.
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Oda İpucu: Yeme içme yer önemli değilse gelin denizi için gelniir ama ağustosun 25inden önce gelin deniz...
Rubi Platinum Spa Resort & Suites noktasına 0.3 km mesafede
Rubi Platinum Spa Resort & Suites noktasına 0.5 km mesafede
Rubi Platinum Spa Resort & Suites noktasına 0.0 km mesafede
Rubi Platinum Spa Resort & Suites noktasına 1.3 km mesafede
Rubi Platinum Spa Resort & Suites noktasına 1.7 km mesafede
Avsallar bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/200 yorum
10 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaşlar kesinlikle yorumlardaki gibi değil odamızda bizimle yaşayan karıncalar ve hamam böceği var temizlik istedik ama hala duruyor hersey dahil dedik 2 gündür plaj havlusu alamıyoruz Tatilbudur dan aldık oteli denize sıfır diye ama orda eksik bilgi var otelin a ve b blok dediği ayrı iki bina var b blok yolun diğer tarafında yemekler normal bar çalısanları falan iyi ama lobide sıkıntımı dile getiriyorum havlu yok diyorum adam sanki cebinden ödüyor gibi bakıyor Tatilbudur üzerinden almanızı ayrıca tavsiye etmiyorum otelle ilgili sıkıntılar için arıyorum tatilim bitiyor daha yeni dönüyorlar bana iptal iade ister misiniz diyor 8 saat arabamla tatile gelmişim kendi hataları yüzünden bizim vaktimizi iptalle geçiştirmeyi düşünüyorlar

Teşekkürler Oğuz A
7 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Aylar öncesinden çocuklu 3 aile olarak rezervasyon yaptırdık. Otele gittiğimizde ilk şok otelin çok küçük bir otoparkı var ve arabaları mahalle arasına park ettik. Giriş işlemlerini yaptıktan sonra odalar geçtik. Aman allahım odalardaki eşyaları abartmadan söylüyorum kırık vaziyette. Benim bir çocuğum var odadaki kanepeyi açtılar çocuk burada yatacak dediler. Klima çalışmıyor. Mini bar sadece günde 1 adet 1,5 lt su ile doluyor. Kasalar kullanım ücretine tabi. İçecekleri kendin gidip alamıyorsun garson getirecekmiş, deniz ve kumsal için söyleyecek kelime bulamadım. Havuz desen o şeyin havuza benzer yanı yok. Hadi bunların hepsine eyvallah dedik sineye çektik çünkü dünya yol yapmışız zaten yorgunuz. 3 aile gelmiştik bunların bir tanesinin 2 tane çocuğu var ve çocuklar da büyük . Bu aileye aile odası diye verdikleri oda bizim odanın bir tık büyüğü. Resepsiyondan bu odayı değiştirmelerini istedik yardımcı olmadılar. Arkadaşım tur firması ile görüşüp iptal edeceğini söyledi sen bilirsin dediler. Ben kendisini otel müdürünü olarak tanıtan beyefendinin yanına gittim eğer arkadaş iptal ederse bizde iptal etmek zorunda kalacağız dedik nasıl işinize gelirse iptal edin dedi. Bizde 3 aile firmalarımızla görüşüp iptal ettik. Çocuklar çok üzüldü. Bizde onlara mahçup olmayalım diye bütün oteller dolu olduğundan zar zor bir otel bulduk iyi ki de o yeni oteli bulmuşuz. Burada bizim için siyah olan herşey yeni otelimizde beyazdı. Sonuç olarak insan ilişkileri hiç iyi olmayan bir otel. Belki rubi gruplarının sayın üst düzey yöneticilerinin haberi olsaydı mağduriyetimizi giderirlerdi ama kimseye ulaşamadık.

2  Teşekkürler BabosGakkos23
31 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Berbat ben bir Türk olarak böyle bir rezil hotel görmedim ya şefleri bir laflar sayıyorlar yemeklere dahi karisiyorlar ne uiycem ne edecem karşılıyorlar böyle bir şey yok Allah rızası için gitmeyin plaj deniz havuz odalar pislik içinde yemek zaten ayrı yenmiyo aç kaldık bebeklerim aç kaldı küçük bebeğim gece süt veremedim ya odaya süt vermedile cikarmadilar çocuğum gece boyunca ağladı Allah belalarini versin lütfen gitmeyin ya

Oda ipucu: Keşke 0 puan olasyadi ama o bile değmez
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler esra c
24 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Son zamanlarda gittiğim en kötü otellerden biriydi.İlk günden itibaren 40 derece sıcakta otelin klimaları çalışmadı.Sorduğumuzda burası hep böyle sıcak diye dalga geçer gibi cevap verdiler.Yan odadaki arkadaşın odasındada aynı sorun varmış onlarada klima tamiri için gelmişler ve paraları çalıınmış.Otel yemekleri berbat.Aynı soğuk mezeyi iki gün arka arkaya veriliyorlar.Bu otelin bir daha önünden bile geçmem o kadar kötüydü.4 gece kan ter içinde odada yattık.Vantilatör istedik onu bile vermediler

Oda ipucu: İyi yemek var konfor istiyorsanız kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler volkan n
22 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

Sahildeki binada kaldık. köşe balkon çok keyifliydi. sahil zaten kumsal ve çok derin değil. Otel tekerlekli sandalyeye oldukça uygundu. Bastonla yürüyen anneme hem snack bar ve restoranda çalışan arkadaşlar hem de can kurtaranlar çok yardımcı oldu. oda temizliğinden de memnun kaldık. temizlik personeli de güler yüzlüydü. Animasyonlara katılmadığımız için bu konuda yorum yapamıyorum ama 2 akşam gösteriye denk geldik. Gösteriler de keyifliydi. Teşekkür ederiz tüm personele.
Bu arada restorandaki tantuni ve snack bardaki kaşarlı pide harika!

Oda ipucu: A blok kullanım ve manzara açısından güzel.
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
1  Teşekkürler IlksenBurat