Ali O

Wome seninle bi başka !

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 hafta önce
Otelden çok memnun kaldık hizmeti yemekleri sulak alanları dahil herşeyi çok güzeldi ve çalışanlar olarak animasyon aktiviteleri görevlisi sezer örüz atilla gültekin arkadaşlar çok samimi ve ilgiliydi çok memnun kaldık her şey için çok teşekkürler seneye görüşmek dileğiyle…
Konaklama tarihi: Ekim 2024
    Wome Deluxe noktasına 2.8 km mesafede
      ₺930
      ₺930
    Wome Deluxe noktasına 1.0 km mesafede
    Avsallar bölgesindeki diğer otellere bakın
    2.324
    2.324
    5-10/2.856 yorum
    29 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

İlk gelişimiz ve çok memnun kaldık Yemekler çok güzel tatlılar çok lezzetli aktiviteler çok eğlenceli temizliği mükemmel gece animasyon aktiviteleri harika Çocuklu aileler için harika bir yer womy club çok güzel animasyon ekibinden Ayşe hanıma çok çok teşekkür ederiz seneye görüşmek üzere Wome deluxe

Teşekkürler Ilhan K
    29 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

İlk gelişimiz ve çok memnun kaldık tavsiye edilen bir yer yemekleri tatlıları çok güzel ve lezzetli aktiviteler çok güzel düşünülmüş özellikle çocuklu aileler için ideal ve harika bir yer seçilmiş womy club geldiğimiz günden beri çok mutluyuz kızım ile ilgilenen Ayşe hanımın güler yüzlülüğü çok dikatimizi çekti çok ilgili bir insan ona ayrıca teşekkür ederim 🙏❤️

Teşekkürler mutallip t
    27 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otele ailemizle geldik harika geçti tatilimiz animasyon ekibi programlar Türkçe gecesi Türk gecesinin ardından canlı müzik Mehmet Sak ve bu organizasyonla ilgilenen kurulumunu yapan Halil bey ve tunahan beye çok çok teşekkür ediyoruz çok ilgilendiler oteli itina ile tavsiye ediyorum animasyon ekibi harika

Teşekkürler Halil H
    27 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Açıldığı yıldan beri Wome Deluxe’ü tercih ediyoruz ve her seferinde daha da memnun ayrılıyoruz. En üst birimden en alt birime kadar herkes çözüm odaklı ve misafirlerin memnuniyeti için uğraşıyor. Özellikle lobi şefi Filiz Hanım çok güler yüzlü ve çok çalışkan. Emre Bey ve Furkan Bey başta olmak üzere Resepsiyondaki herkes çok güleryüzlü ve işinde iyi. Misafir ilişkilerinde Simay hanım çok güleryüzlü ve ilgili. Kadınlar kompleksinin tüm ekibi işinde çok iyi özellikle de .mutfak ekibi. Animasyondaki arkadaşlarım hepsi çok güleryüzlü ve etkinlikler çok keyifli. Özellikle Derya hanım çok ilgiliydi. Mangal evindeki çalışanlar ateş başında olmalarına rağmen çok güleryüzlğ ve ilgililer.

Teşekkürler Duygu T
    26 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

**Wome Deluxe Otel Değerlendirmesi (16-21 Eylül Konaklama)**

Wome Deluxe’te geçirdiğimiz tatil, baştan sona mükemmeldi. Rezervasyon sürecinden otelden ayrılana kadar tüm personel inanılmaz derecede kibar, yardımsever ve ilgiliydi. Otele girdiğimiz ilk andan itibaren her şey kusursuzdu.

Türkiye'deki birçok İslami konseptli her şey dahil otelde konaklamış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki Wome Deluxe, gerek insan ilişkileri gerekse yemek kalitesi açısından rakipsiz. Tüm çalışanlar son derece profesyonel ve nazikti; her konuda sürekli bizimle ilgilendiler ve tatilimizi özel kılmak için ellerinden geleni yaptılar.

Gitmeden önce otel hakkında fazla bilgi bulamamıştım, fakat Wome Deluxe kesinlikle çok daha fazla yorumu hak ediyor. 16-21 Eylül tarihleri arasında konakladık ve otelin temizliği, yemekleri, hizmet kalitesi bizi fazlasıyla etkiledi. Akşam yemekleri mükemmeldi. Sunulan yemek çeşitliliği inanılmazdı; her şeyi denemek neredeyse imkânsızdı ve her bir yemek birbirinden lezzetliydi. Yediğimiz her yemek damağımızda iz bıraktı. Özellikle et ve tavuk yemekleri, lüks restoranlarda bulabileceğiniz kalitedeydi. Etlerin yumuşaklığı ve lezzeti inanılmazdı. Döndüğümüzde en çok özlediğim şeylerden biri de kesinlikle bu yemekler oldu!

Künefe ise kesinlikle unutulmazdı. Tam kıvamında ve tatlı dengesi mükemmeldi. Otelin tatlı büfesi, yöresel lezzetler büfesi, ızgara büfesi, döner büfesi, makarna büfesi, mangal büfesi, salata büfesi, meze büfesi, meyve büfesi daha sayamadığım çok çeşitli zengin ve kaliteli yemekler mevcut, fakat künefenin ve yöresel lezzetler kısmındaki yemeklerin lezzetleri aklımda kaldı.

Kahvaltılar da oldukça lezzetli ve çeşitliydi. Şeflerin ilgisi gerçekten çok özel; yemek servisinin başladığı andan bittiği ana kadar misafirlerle birebir ilgileniyorlar. Şeflerle mutlaka sohbet edin; hem çok kibarlar hem de sizin memnuniyetinizi önemsiyorlar. Özellikle Şef Ahmet İleri ve Şef Ramazan Temiz’e sonsuz teşekkürler. Her iki şef de inanılmaz kibar ve işlerinde son derece yetkinler. Tüm şefler, tatilimizi daha da özel kılmak için ellerinden geleni yaptılar. Bu otelde her istek ve öneriniz büyük bir özenle dinleniyor ve tüm ekip, misafirlerin memnuniyeti için ellerinden geleni yapıyor. Bunu her otelde görmek mümkün değil, bu yüzden şeflere tekrar tekrar teşekkür ederim. Ellerinize sağlık!

Deniz sıcaklığı, Eylül ayının ortasında bile mükemmeldi; asla üşümedik. Ayrıca otelin sunduğu etkinlikler oldukça eğlenceliydi. Her akşam farklı bir gösteri sunuluyor ve çocuklar için de harika etkinlikler mevcut. Ailenizle dolu dolu bir tatil geçirebileceğiniz bir yer.

Otelin tüm çalışanları son derece dost canlısı ve yardımseverdi. Ufak bir kaza geçirdiğimde, personel sürekli odamıza kadar gelip durumumu sordu, bu da onların ne kadar özenli ve ilgili olduğunu gösteriyor. Tam bir aile oteli; burada ailenizle evinizde gibi hissediyorsunuz.

Wome Deluxe ailesine bu muhteşem deneyim için tekrar teşekkür ederim. Seneye leziz yemeklerinizin tadını çıkarmak için sabırsızlanıyorum

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
    • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti