Genel anlamda güzel bir otel denize sıfır,çocuk havuzu ve yetişkinler için havuz mevcut alman ve rus misafirler ağırlıkta. En alt katta hamam,sauna ve spa (ücretli) mevcut. Bardaki çalışan personellerden Volkan Bey ve garsonlardan Gamze hanım bize çok yardımcı oldu çok teşekkür ederiz kibar ve çok nazik insanlar 🤍 F&B müdürü Osman Bey’e de çok teşekkür ederiz bir sıkıntımız oldu anında yardımcı oldular ☺️ odalar çok temiz ve temizlik görevlisi Gülbeyaz hanım hem çok ilgili hemde aşırı tontiş bir abla ona da çok teşekkür ederiz 😌 Alkoller diğer Alanya otellerine kıyasla çok kaliteli. Ailecek gidilecek bir ortam açıkçası tekrar gelinebilir. Yemekler de güzel ve et,tavuk,balık her gün ayrı çeşit var aynı zamanda vejetaryenler için de haşlanmış sebzeler veya normal sebze yemeği mevcut (kuzu çok güzel tavsiye ederim) aşçı resmen eti hamura çevirmiş o kadar yumuşaktı yani 😅 Animasyon ekibi biraz orta seviyede bana göre uzun saçlı beyefendi bence elinden gelenin fazlasını yapıyor ama ekip çok iyi değil. Güzel bir tatildi teşekkür ederiz.