Fevzi Çağrı T

Efsane Tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 22 Ağu 2024
Otel temizdi, servis ve yemeklerden özellikle çok memnum kaldık. Personel çok yardımsever ve güleryüzülüydü. Restoran ve havuz başı servisleri çok hızlı ve temizdi. Akşam şovları çok etkileyiciydi. Ailecek çok eğlendik. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Diğer Rubi Platinum - Rubi Platinum Spa Resort & Suites, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 24 Ağu 2024
Sayın Fevzi Çağrı T, öncelikle otelimizi tercih ettiğiniz ve geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Memnun kalmanıza çok sevindik. Sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Rubi Platinum Spa Resort & Suites noktasına 0.9 km mesafede
Açık havuz
Rubi Platinum Spa Resort & Suites noktasına 0.4 km mesafede
Ausblick / Gelände
Rubi Platinum Spa Resort & Suites noktasına 1.7 km mesafede
Avsallar bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (2.621)
2.621 sonuç
2.128
2.128
9-14/2.621 yorum
16 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Gayet başarılı yemekleri ve temizliği çalışanların kibarlığı ile biz memnun kaldık, bar de sinem ve yemekhanede Feyzullah ve tabiki bir çoğu için çok teşekkür ederiz .Sadece animasyon ekibi zayıf bu geliştirebilir ve disco kapalı buna anlam veremdik 😔

Teşekkürler Esra S
Diğer Rubi Platinum - Rubi Platinum Spa Resort & Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Ağustos 2024

Sayın Esra S, öncelikle otelimizi tercih ettiğiniz ve geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Memnun kalmanıza çok sevindik. Sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız.

13 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Gittigimiz en iyi otel, iki senedir Rubi platiniumu seciyoruz ve her sefereinde cok memnun kaldik. Özellikle Red Lounge da aksam yemegi lezettliydi ve personeli cok iyi service yapiyorlar ve cok ilgilliler! Ordaki atmosfer ve calisanlarin guzel enercizi bize guzel bir aksam yasatti.

Teşekkürler Dilara T
Diğer Rubi Platinum - Rubi Platinum Spa Resort & Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Ağustos 2024

Sayın Dilara T, öncelikle otelimizi tercih ettiğiniz ve geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Memnun kalmanıza çok sevindik. Sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız.

10 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Eşimle gittik tek kelime ile harika bir otel
Yemekler çok lezzetli
Odalar tertemiz biz deniz manzaralı delux oda da kaldık çok güzeldi
Özellikle deniz ve manzara harika
Huzurlu sessiz sakin güzel bir otel tekrar gitmeyi düşünüyoruz çok sevdik

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler burcu e
Diğer Rubi Platinum - Rubi Platinum Spa Resort & Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Ağustos 2024

Sayın burcu e, öncelikle otelimizi tercih ettiğiniz ve geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Memnun kalmanıza çok sevindik. Sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız.

7 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel çok temiz ve kaliteli yiyecek büfesi çeşitli ve lezzetli restorant servisi çok hızlı ve personel çok güler yüzlü barlarda kokteyller çok lezzetli havuz ve iskelede çok lezzetli ikramlar dağıtılıyorlar ve personellerden tek duyacağınız kelime memnuniyetle olacaktır bundan sonraki tüm tatillerimizde tercihimiz Rubi Platinum olacaktır

Teşekkürler Mehmetbayan
Diğer Rubi Platinum - Rubi Platinum Spa Resort & Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Ağustos 2024

Değerli Misafirlerimiz, öncelikle otelimizi tercih ettiğiniz ve geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Otelimizden memnun kalmanıza çok sevindik. Siz değerli misafirlerimizin ilettiği tüm geri dönüşler bizim için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Rubi Platinum ailesi olarak hedefimiz Sizlere en kaliteli hizmeti vermektir. Sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız.

4 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin konumu çok iyi, Denizi güzel, şezlonglar ve şemsiyeler yeterli. Akşam eğlenceleri bence güzeldi. Çok keyifli tatil geçirdik. Yemekleri ve tatlıları çok lezzetli. Tüm personelin, profesyonel yaklaşımından dolayı herkese teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler emreyY5172ZH
Diğer Rubi Platinum - Rubi Platinum Spa Resort & Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Ağustos 2024

Sayın Emre Y, öncelikle otelimizi tercih ettiğiniz ve geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Memnun kalmanıza çok sevindik. Sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız.