12 günlük tatilimizin son 5 gününü yorumlara aldanıp Rubı Platınum dan aldık. Geçirdiğimiz en kötü tatil oldu.5 günlük tatilimin 2 gününü kulak iltihaplanmasından dolayı oda da geçirmek zorunda kaldım.Çünkü havuzları inanılmaz pis durumda.Havuz tabanı komple kum ,havuz yüzeyinde pet şişe pet bardak yüzüyor.İlk defa bir havuzda insanların piknik yapar gibi kuruyemiş yediğini , dondurma yediğini ,birşeyler içtiğini gördüm ve hiç bir çalışan uyarıda bulunmuyor. Çocuk havuzu 3 günde 2 kere bant ile çevrildi. Suyu boşaltmak yerine içine birşeyler döküp şeritler kaldırdılar.Yemeklere gelince bu kadar pahalı olup bu kadar berbat salata ve meze kısmı olan bir yer olamaz.3 günlük salataları aynı şekilde koyuyorlar. Tabağıma aldığım yeşillik sudan çıkınca sararıyor. Sabah kahvaltısına koydukları kaymak sararmış lapa olmuş , çalışanlar eldivensiz bir halde peynir koyuyorlar.Hiç kimseye kesinlikle tavsiye etmiyorum.Ayrıca çalışanlar hem Türklere hem de Yabancı müşterilere olumlu yorum yapmalarını telkin ediyorlar.Tek olumlu yanları oda temizliği çok iyi ve sinek barı iyi .