Emre Y
Ankara, Türkiye

🧿🧿🧿🧿

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 Ağu 2024mobil cihaz aracılığıyla
Otelin konumu çok iyi, Denizi güzel, şezlonglar ve şemsiyeler yeterli. Akşam eğlenceleri bence güzeldi. Çok keyifli tatil geçirdik. Yemekleri ve tatlıları çok lezzetli. Tüm personelin, profesyonel yaklaşımından dolayı herkese teşekkür ederiz.
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Diğer Rubi Platinum - Rubi Platinum Spa Resort & Suites, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 5 Ağu 2024
Sayın Emre Y, öncelikle otelimizi tercih ettiğiniz ve geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Memnun kalmanıza çok sevindik. Sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Rubi Platinum Spa Resort & Suites noktasına 0.4 km mesafede
    Rubi Platinum Spa Resort & Suites noktasına 0.9 km mesafede
    Rubi Platinum Spa Resort & Suites noktasına 1.7 km mesafede
    Rubi Platinum Spa Resort & Suites noktasına 0.5 km mesafede
    Rubi Platinum Spa Resort & Suites noktasına 0.6 km mesafede
    Avsallar bölgesindeki diğer otellere bakın
    2.132
    2.132
    15-20/2.626 yorum
    29 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu otele ilk açıldığı 2014 yılından bu yana 4. gelisimiz. Kesinlikle kaliteden ödün vermeden her yıl üzerine ekstralar katan bu otel alanya bölgesinin kesinlikle en iyi oteli olmakla beraber voyage, gloria golf gibi otellerde konaklamis biri olarak kesinlikle es değer bir tatil olagi sunuyorlar. Otelin yemekleri, alkollü alkolsüz içecek kalitesi adında geçtiği gibi platinium seviyesinde. Otelde geçmiş senelere nazaran eksi notum personel icecek servislerinde biraz gecikiyor o da personel sayısının eskiye nazaran azalmış olabileceğinden kaynaklanıyor olabilir. Otelin iki adet sahili var birinde dalga kıran mevcut bu nedenle çocuklarla bu kısmı tercih ediyoruz ancak iskele olan bir sahil yetişkinler için tercih edilebilir. Personel her ne kadar serviste gecikse de son derece güler yüzlü ve ilgili. Özellikle erol şefe ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

1  Teşekkürler emersonmuhendislik
    Diğer Rubi Platinum - Rubi Platinum Spa Resort & Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Temmuz 2024

Sayın Oğuz Erdem, güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz, memnun kalmanıza çok sevindik. Sizleri ağırlamaktan her zaman mutluluk duyarız, tekrar görüşmek dileğiyle.

25 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

12 günlük tatilimizin son 5 gününü yorumlara aldanıp Rubı Platınum dan aldık. Geçirdiğimiz en kötü tatil oldu.5 günlük tatilimin 2 gününü kulak iltihaplanmasından dolayı oda da geçirmek zorunda kaldım.Çünkü havuzları inanılmaz pis durumda.Havuz tabanı komple kum ,havuz yüzeyinde pet şişe pet bardak yüzüyor.İlk defa bir havuzda insanların piknik yapar gibi kuruyemiş yediğini , dondurma yediğini ,birşeyler içtiğini gördüm ve hiç bir çalışan uyarıda bulunmuyor. Çocuk havuzu 3 günde 2 kere bant ile çevrildi. Suyu boşaltmak yerine içine birşeyler döküp şeritler kaldırdılar.Yemeklere gelince bu kadar pahalı olup bu kadar berbat salata ve meze kısmı olan bir yer olamaz.3 günlük salataları aynı şekilde koyuyorlar. Tabağıma aldığım yeşillik sudan çıkınca sararıyor. Sabah kahvaltısına koydukları kaymak sararmış lapa olmuş , çalışanlar eldivensiz bir halde peynir koyuyorlar.Hiç kimseye kesinlikle tavsiye etmiyorum.Ayrıca çalışanlar hem Türklere hem de Yabancı müşterilere olumlu yorum yapmalarını telkin ediyorlar.Tek olumlu yanları oda temizliği çok iyi ve sinek barı iyi .

Teşekkürler Elif Cansu G
    23 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel bir otel, yazmakla bitmez ancak yemekleri havuzu aquaparkı ve tabiki denizi çok güzel, daha önce geldim yine gelirim. Gündüz ve akşam eğlenceleri mükemmel, burdan entertainmentta ki Osame'ye selamlar. Odalar çok temiz sürekli yenileniyor. Biz bayıldık

Teşekkürler Ali Emre U
    Diğer Rubi Platinum - Rubi Platinum Spa Resort & Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Temmuz 2024

Sayın Ali Emre U, öncelikle otelimizi tercih ettiğiniz ve geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Otelimizden memnun kalmanıza çok sevindik. Siz değerli misafirlerimizin ilettiği tüm geri dönüşler bizim için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Rubi Platinum ailesi olarak hedefimiz Sizlere en kaliteli hizmeti vermektir. Sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız.

23 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelin konumu ve kalitesini beğendim çalışan arkadaşlardan da oldukça memnun kaldık animasyon ekibi oldukça ilgiliydi. Denizin ve plajın konumlanması oldukça güzeldi. Yemeklerde kesinlikle tatlıları çok başarılı. Özellikle animasyon ekibinden Kadir beye teşekkürlerimi iletiyorum

Teşekkürler özgürsamet A
    Diğer Rubi Platinum - Rubi Platinum Spa Resort & Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Temmuz 2024

Değerli Misafirimiz,
    Öncelikle otelimizi tercih ettiğiniz ve geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız.

23 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Hotel ailecek gidilebilecek bir hotel yapılan etkinlikler çok başarılı hotelin odaları çok güzel dizayn edilmiş ve kullanışlı ayrıca animatörlerin yaptıkları eğlenceler çok güzel ve herkes hitap edecek nitelikte amimötürlerden Kadir Bey e ayrıca teşekkür ediyorum herkese hoteli tavsiye ediyorum

Teşekkürler Ismail g

Sayın İsmail G, öncelikle otelimizi tercih ettiğiniz ve geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Memnun kalmanıza çok sevindik. Sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız.