Öncelikle belirtmek isterim otelin mimarisi çok güzel bize verilen odada harikaydı deniz de gayet güzel ama bunlar tatil için yeterli değil.Biz yemek seçmiyoruz ama her gün balık mı yapılır ve şekilleri farklı 3 makarna yanınada karnabahar brokoli hiç bir çeşit yok çorba içmekten öğlen patates kızartması yemekten bıktık.Resimlerini atacağım bana hak vereceğinize inanıyorum oturmak için yer bulunmuyor ve acayip bir sıra beklemekte cabası.Gelelim temizliğe havuz kocaman çok güzel ama içi kum dolu hiç temizlenmiyor odalar da havlu 3 günde bir kapının önüne koyarsan değişiyor ve odaları el süpürgesiyle süpürüyorlar kaçıncı yüzyıldayız el süpürgesimi kaldı yerler halıfleks kaplı.Yemek yerkende bütün tabak ve bardaklar ıslak hep lekeli yanınada peçete koymuşlar utanmadan silelim diye kusurunu biliyorsan temizle kendin üstelik bu gün aşçı tepsinin kenarına düşen makarnaları eliyle toplayıp tepsiye koydu miğdem bulandı artık makarnada yiyemeyeceğim.Tuvaletler desen leş gibi odamıza tuvalete geliyoruz.Unutmadan söyleyeyim her gün saat 6 da gidip şezlong kapıyoruz kalkamazsanız üzülürsünüz.Yaz yaz bitmiyor bedava olsa gene gelmem hiç beğenmedim .