Temmuz ayında ultra herşey dahil olmak 5 gece 6gündüz olan tatilimizde 5.gün oteli terkettik tesis olarak yeşil ve mavinin buluştuğu muhteşem! bizim gibi tatile gelen insanlar ve çalışanların sürekli konuşmaları tesisin el değişeceğini dile getiriyorlar. Umarım öyle olur ufak dokunuşlarla iyi bir işletme anlayışı ile iyi birtatil beldesi haline gelir Hayatımda böyle berbat bir 5gün geçirdiğimi hatırlamıyorum. Resepsiyon karşılama karşılama kötü odalarda İnternet yok telefonlar çalışmıyor televizyon arızalı oda temizliği sıfır ilk günü hariç havlular değişmiyor şampuan duşjeli yok aqua park ücra köşede terkedilmiş gibi yakınında hiç bir yeme içme bölümünü yok deniz girilebilir yerleri az yosunlu kayalık plajda snack bar yok öğle arası yemek için restorana gitmek gerekiyor hergün 5 çeşit makarna bol yeşillik salata meyve tatlı çeşitleri berbat yoğurt pilav yok soğuk yiyeceklerden başka bir şey yok yemekler soğuk hergün peynirli pide balık var kırmızı et beyaz et görmedim hamburger yeriz diye düşünürken onunda berbat bol bahatlı olduğu için aç kaldık çok garson var çalışan az herkes kendi havasında tuvaletler lavobalar iğrenç tuvalet ihtiyacımızı odaya giderek giderdik hamam sauna kapalı havuz berbat Türk kahvesi bazı alkollü içecekler ücretli animasyon olmasa vakit geçirmek mümkün değil bu tatilimde 3kilo verdim 5.gün otelden erkenden ayrıldım anlatılmaz yaşanır yaşadık gördük. Kesinlikle tavsiye etmiyorum