Ayhan Y
Antalya, Türkiye

Hüsran

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 26 Tem 2019mobil cihaz aracılığıyla
Temmuz ayında ultra herşey dahil olmak 5 gece 6gündüz olan tatilimizde 5.gün oteli terkettik tesis olarak yeşil ve mavinin buluştuğu muhteşem! bizim gibi tatile gelen insanlar ve çalışanların sürekli konuşmaları tesisin el değişeceğini dile getiriyorlar. Umarım öyle olur ufak dokunuşlarla iyi bir işletme anlayışı ile iyi birtatil beldesi haline gelir Hayatımda böyle berbat bir 5gün geçirdiğimi hatırlamıyorum. Resepsiyon karşılama karşılama kötü odalarda İnternet yok telefonlar çalışmıyor televizyon arızalı oda temizliği sıfır ilk günü hariç havlular değişmiyor şampuan duşjeli yok aqua park ücra köşede terkedilmiş gibi yakınında hiç bir yeme içme bölümünü yok deniz girilebilir yerleri az yosunlu kayalık plajda snack bar yok öğle arası yemek için restorana gitmek gerekiyor hergün 5 çeşit makarna bol yeşillik salata meyve tatlı çeşitleri berbat yoğurt pilav yok soğuk yiyeceklerden başka bir şey yok yemekler soğuk hergün peynirli pide balık var kırmızı et beyaz et görmedim hamburger yeriz diye düşünürken onunda berbat bol bahatlı olduğu için aç kaldık çok garson var çalışan az herkes kendi havasında tuvaletler lavobalar iğrenç tuvalet ihtiyacımızı odaya giderek giderdik hamam sauna kapalı havuz berbat Türk kahvesi bazı alkollü içecekler ücretli animasyon olmasa vakit geçirmek mümkün değil bu tatilimde 3kilo verdim 5.gün otelden erkenden ayrıldım anlatılmaz yaşanır yaşadık gördük. Kesinlikle tavsiye etmiyorum
Alara Park Hotel noktasına 4.1 km mesafede
Alara Park Hotel noktasına 2.4 km mesafede
Alara Park Hotel noktasına 1.5 km mesafede
Alara Park Hotel noktasına 4.6 km mesafede
Avsallar bölgesindeki diğer otellere bakın
15-20/239 yorum
22 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Otelde görevli delil bildik musa çirci burhan doğan ve mehmet isimli garsonlara ızgarada görevli ali nergize tarafıma ve aileme karşı göstermiş oldujları hizmetten ve saygıdan dolayı ayro ayrı teşekkür eder görevlerinde naşaroların devamını dilerim oteliniz konum itibari ile çok güzel ancak çıkan yemeklet iyi değildi yabancı uyrukku misafirlere hitap ettiğinden folayı Türk misafirlere ikinvi müşyeri muamelesi yapıldıpını gördüm animasyonlar yabancılara karşı olumsux idi bence yabavı misafielwte türk geleneklet gösterilebilirdi mesela orta oyunu oynatılarak turistler bilgilendirilebilirdi kalınan ofaların temizliğine dikkat edilmesi ve kontorlünün sağlanması gerekrdi bu nedenl hizmeyte kusur etmeyen personelin mukagatlanfotolark diper personellerinde hizmeyler iu yapması sağlanabilit.

Konaklama tarihi: Haziran 2019
Teşekkürler Hasanbbaydarli
22 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Otele ilk girdiğimiz andan itibaren güler yüzlü ve yardımsever güvenlik görevlileri karşılıyor ve arabanızı otelin içerisinde güvenli bir yere park etmenize yardımcı oluyorlar. Böylelikle aklınız arabanızda kalmıyor. Resepsiyonistler biraz daha soğuk davranışlılar ama otel yoğunluğuna göre normal. Odaların kalitesi ödediğimiz fiyata göre gayet iyiydi. Denizi taşlı ve kayalıklı ama bu bizim için sorun olmadı çocuklu olduğumuzda dolayı genelde havuzları kullandık. Otel personeli de yardımsever ve güleryüzlü. Otelin yemekleri kalitesiz genelde. Çorbaları güzeldi. Özellikle akşam yemekleri tam bir curcuna. Animasyon güzeldi fakat ekibin sürekli değişmesi biraz soru işareti bıraktı bizde. Animasyon elemanları değişince çocuk şarkılarının bazıları da her gün değişiyordu. Birde genelde otelde yabancı turist çokluğundan şikayet edenler var ama biz daha çok Türk turist çokluğundan rahatsız olduk. Genel olarak oteli değerlendirmek gerekirse bu yıl apartlar bile çok pahalı iken bu fiyata bu otel gayet memnun etti bizi.

Oda ipucu: Önünde havuz olan odalar var bu odalar tercih edilebilir.
Teşekkürler yasinmercan42
21 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Rezaletten daha kötü bir kelime olsaydı , onu yazardım.
Temizlik nedir bilmeyen bir otel. Hem oda Tuvaletleri hem de ortak alan tuvaletleri berbat.
Yemekler ayrıca facia , çeşit yok , lezzet yok , hizmet yok.
Çalışanlar bile yemek şikayetlerinden bıkmış.
Alanya da boş bir otel bulsak asla kalmazdık. Zorunluluktan 2 gece kaldık. Bir daha bırak oteli , önünden geçmeyeceğiz.
İyi yorum yazanlar , ya otel çalışanları ya da otel acentası.
Gitmeyin kalmayın ,

1  Teşekkürler Mualla01
20 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Merhabalar
Tatilimizi büyük bir heyecanla Mart ayında turdan ayırttık ve büyük beklenen gün geldi çattı otele 14 temmuzda da giriş yaptık odamız A blokta güzel konumdaydı
,Denize,havuza, restoran a yakındı ona lafmız yok.yemekler de abartılacak kadar kötü değil bence.ultra herşey dahil diyorsunuz türk kahvesi bile üçretli bu zamana kadar kaldığım hiç bir otelde böyle konsept ile karşılaşmadım .Genç çiftlerin eğlence olarak seçip gelip eğlendire bilen bir otel değil hiç tavsiye etmem:( çünkü saat 23:30 gibi dsco açılıp 02:00 ye kadar devam ediyormuş sözde ama maalesef öyle bir durum yok hepsi hurafe sözler 6 gece konaklama yaptık 1 gün bile discoyu açmadılar.genelde her otelde bir gecede olsa türk gecesi olur burada öyle bir aktivite ile karşılaşmadık.ayrıca havuz başın da şezlong kapmak için sabah saat 06 da uyanıp havlu atmanız gerek yoksa yer bulamazsınız :(
Bence oteli eğleniriz diye rezervasyon yaptıracak genç çiftlere hiç tavsiye etmem.
Tamamen emekli işi kafa dinleme yeri.
Biz eğlence konusunda hüsrana uğradık siz uğramayın arkadaşlar...

Teşekkürler 34KAYA34
18 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Otele giriş anında farkettim ki yabancı konuklarla daha ayrı bir ilgileniliyor, sanki onlar parayla kalıyor biz bedava kalıyormuşuz havası vardı. Ayrıca otelde yemekler tam bir skandal, 6 gün kaldık ve daha bir gün lezzetli bir yemek yemedik. Çeşiti bol gibi göstermişler ama tattan tuzdan yoksun. Malzemelerin hepsi en ucuzu en kalitesizi alınmış. Aktivite araç gereçlerini (top, raket vb) günde yarım saat bir saat kendileri getirip toplu kullandırıp bir daha gün boyu istediğimiz saatte vermiyorlar. Denize sıfır ancak deniz dibi taşlı biraz, tesisin genelinde şezlong sorunu var millet sabah 5-6 da kalkıp şezlong kapma yarışına giriyor. Kapamazsanız artık çimlere taşlara yatacaksınız. Hava yağmurlu olursa hiç bir planlamaları yok eğlence aktivite vs olarak. Otelde ücretsiz wiffi var yazıyor ancak sadece lobi de var bu internet. Odalarda veya ortak alanlarda yok. Tabı lobide de bu yüzden koltuk kapmaca etkinliği oluşuyor kendiliğinden. Son olarak vefakar cefakar çalışan garsonlar dışında muhatap alacağınız kimse yok ortada. İyi diyeceğim şeyler sadece havuz ve odaları.

1  Teşekkürler ByEmir