Otele giriş anında farkettim ki yabancı konuklarla daha ayrı bir ilgileniliyor, sanki onlar parayla kalıyor biz bedava kalıyormuşuz havası vardı. Ayrıca otelde yemekler tam bir skandal, 6 gün kaldık ve daha bir gün lezzetli bir yemek yemedik. Çeşiti bol gibi göstermişler ama tattan tuzdan yoksun. Malzemelerin hepsi en ucuzu en kalitesizi alınmış. Aktivite araç gereçlerini (top, raket vb) günde yarım saat bir saat kendileri getirip toplu kullandırıp bir daha gün boyu istediğimiz saatte vermiyorlar. Denize sıfır ancak deniz dibi taşlı biraz, tesisin genelinde şezlong sorunu var millet sabah 5-6 da kalkıp şezlong kapma yarışına giriyor. Kapamazsanız artık çimlere taşlara yatacaksınız. Hava yağmurlu olursa hiç bir planlamaları yok eğlence aktivite vs olarak. Otelde ücretsiz wiffi var yazıyor ancak sadece lobi de var bu internet. Odalarda veya ortak alanlarda yok. Tabı lobide de bu yüzden koltuk kapmaca etkinliği oluşuyor kendiliğinden. Son olarak vefakar cefakar çalışan garsonlar dışında muhatap alacağınız kimse yok ortada. İyi diyeceğim şeyler sadece havuz ve odaları.