Guzel A

doğası güzel ama otel degil

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 19 Eyl 2018mobil cihaz aracılığıyla
merhaba arkadaşlar!tatilimiz 26-1 ağustos ' bu otelde geçti. ilk defa yorum yazıyorum çünki benim gibi 8nsanlar için işine yarıya biliyor.bizde okumadan gittik pişman oldum.
otelin yerleşimi, doğası,temiz etrafı ve sineklerin olmaması,4 tane farkli havuzlari büyük bir( +).
tabiki de plajı ve deniz girişi gayet güzeldi. eğlence adına- tek bir adam her şeyi sunuyordu.iyi di diyelim ve geçelim.
onun dışında yemek ve oda temizliği çok eksik kaldı.yemekhane çok karanlık, ağır yemek kokusu vardi.yer bulmanız zor, ne içerde ne de dışarda havuz basinda.menu çok sıkıcı makarna pilav,et hiç yoktu.bir tavuk yüzünü gördüm bir daha yok.kahvaltida aynı.içme suyu tek yerde arıtıcı musluktan akıyor.herkes şişesine doldurup gidiyor. havlu ödünç alma imkanı yok.yaninizda getireceksiniz ve şampuan ile sabun.calissnlar super bir insan lar.gercekten herkez işini yapıyor ama yetişemiyorlardi .cok misafir vardi ve odalar temixlrnmeye yetisemiuirlardi ssnirim.
wi-fi resepsiyonda bir tek çekiyordu.
televiziyon çalışması.
klimay8 kullanmaya gerek kalması.ağaçların sayesinde gayet serin idi oda..
ve tabiki bu bütçeye bu otel iyi tab8ki diyen oldu.
tavsiye ederim ama sahsen bana göre değildi... ki ben temizliğe ve otele onem vermeyen bir insanım ...doga deniz ve güzel insanlar önemli...
Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Club Güneş Garden noktasına 4.0 km mesafede
Club Güneş Garden noktasına 5.8 km mesafede
Club Güneş Garden noktasına 3.4 km mesafede
Club Güneş Garden noktasına 3.7 km mesafede
Avsallar bölgesindeki diğer otellere bakın
8-13/120 yorum
15 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı

5 yıldızlı bir otel değil beklentinizi çok yüksek tutmayın odalarda terlik yok sampuan çeşidi yok çerez yok plaj havlusu yok dondurma yok sıcak içecekler için plastik bardak veriyorlar plaj ve havuz başlarında onun dışında her şey güzel hazırlıklı gelirseniz, hazır suyunuzu koli olarak marketlerden alırsanız sıkıntı yaşamazsınız oteldeki marketten hiç bir şey almayın çok pahalı hazırlıklı gelin bu sıkıntıları yaşamazsanız harika bir tatil geçirirsiniz otel ağaçlık olduğu için klima çalıştırmanıza gerek yok geceleri serin oluyor sivrisinekte hiç yok bizim tatilimiz harika geçti yine gelicez işallah tabi önlemlerimizi almak şartıyla :)

1  Teşekkürler morfiy06
7 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

6 gece 7gündüz tatil sepetinden erken rezervasyon ile almış olduğum oteli inceledim kötü yorumlar vardı fakat ben insanların beklentisinin farklı olabileceğini düşünüp 4 Yıldız 6 puan üzeri bir otel mantığındaki ile aldım ailecek yeşillik Deniz güzel olur fikri ile aldım aldığım ve bir aile dostumuzda önerdik beraber tatil planladık keşke yapmaz olaydım keşke pansiyonda kalıp halk plajı kullansaydım bu kadar canım acımazdı İnan’ın şimdi size otel adı altındaki yeri tarif edeyim: resepsiyona girdik Türkçeyi çat pat konuşan görevli karşıladı bileklik taktık yemeğe geçtik şokkk ahırdan bozma izbe bir yemekhane askeriye kışla yemekhanesi kokusu sinmiş bırakın yemek yemeyi kusmazsanız şanslısınız, neyse dedik moral bozmak Yok Diyip ne bulduysak yedik artık yemek hana ve yemekleri anlatıp diğerlerine sonra tek tek geçeceğim yemek yenilen yerin birde açık alanı var tercihen tabağı alır oraya geçersiniz tabili yer bulabilirseniz. İnat ettim bu gün bahçede yiyeceğim diye yarım saat ayakta bekledim masa boşalmadı. Hergün her öğün karpuz ve puding benzeri 3 5 tatlı makarna salam sosiz v.b. Binimum sağlıksız ve neydi belirsiz yiyecekler ve 2.gün miğdeyi bozan çocuklar. Şimdi odaya geçiyorum klima ve tv icat edildiğinde kurulmuş öylece kalmış. Gürültü ve Boğaz ağrısı tv sadece TRT 1 cekiyor telefon görünümlü birşey var çalışmıyor oda temizliği kendim yaptım 4.gün dedim temizlik istiyorum diye yerleri sildiler paspas tuvalet gibi kokuyordu. Sıvı sabun ve şampuan galiba birşeyler koymuşlar cesaret edip kullanmadım bile. 3yatak 1 kanepe olan odada ilk gün eşim beli ağrıyarak uyandı 2.gün ben belim sırtım biterek uyandım. 3. Gün hepimiz ağrı kesici kullanıyorduk. Kanepe ikinçi Elçiler bile para vermez yataklar yayları fırlamış. Havuza geçelim içeçek bölümünden başladım herşey dahil sistem 2den fazla içeçek Yok git gel git gel yapmaktan su bile içmez oldum. Bu arada su şebekeye bağlı arıtıcı koyulmuş bir cihazdan pes bardakla içiliyor. Havuz başı hotel havuzumu su birikintisi mi anlamadım o kadar küçük ve derin 170 130 arası boy ve birçok kişi boğulma tehlikesi atlattı allahtan cankurtaran lar var da hayattı kalıyoruz. Aqua park dedikleri şeyde birkere bile kaymadım eşim denedi başını vurdu vaz geçtik çocuklar sıra bula bilirse bir iki kaydı 2 kaydırak çalışan 110 cm derinlikte kibrit kutusu kadar bir havuz Her kaydıraktan kayan kişilerin suyu şezlonkta üzerimizde idi. 8 ve 9 yaşında çocuklar Aqua dan kaymak istemiyoruz dedi siz düşünün artık. Şezlonklar kırık ve yetersiz ilk gün yer bulamadığım için diğer günler 5 6 gibi uyanıp şezlonk havlu koymaya başladım 8 kişiye 2 şezlonk Deniz kenarı da aynı sıkıntı yaşanmakta yemek hanenin bulunduğu yerdeki havuz zaten iptal havuz kullanım saatleri var. 5 cayı birer tepsi pasta kime yerecekse artık. Gözleme hazır yufka ve peynir pide sadece peynir. Makarna ve hamburger patates cipsi bu bölüme terliksiz ve ıslak gitmeyin elektrik çarpıyor. Akşam mini disco animasyon durumu çocuklara çizgi film yabancı dil konuşan 2 bayan sadece yabancı çocukları için orada bulunduklarını düşünüp davranan animatörler hiç Türkçe kullanılmadı ne müzik ne konuşma. 6 gecenin 1 gecesi Türk gecesi yapıldı o gece bile bayan animasyoncular Yabancı dil eğlenmeyi tercih ettiker. sadece erkek animasyoncu Tek başına bütün yükü kaldırıyor. Gösteriler sunum sadece gündüz dart yoga tamamen kendisi yaptırıyor 10 parmak 10 marifet. su sporu yok voleybol topu bulan oynuyor. 4. Gün artık dayanamadım ve patladım havlumu şezlonktan alıp benim kullandığım şezlonga yerleşen Yabancı turist gördüğümde ve bana kalkmayacaklarını ve havlumun nerde olduğunu da bilmediklerini Söylediker otel görevlilerine durumu ilettim yaşadığım sorunları anları söyledim. Gelelim otelden ayrılış günümüze biz 12 de oda anahtarını teslim ediyoruz bileklikler hemen kesiliyor ve yemek yiyemezsiniz diye söyleniyor. Dedim arabaya geçene kadar birşeyler bari içeyim mesela su veya cay yola çıkacağım. içeçek veremiyorum ayrılış yapılmış otelden tamam dedim bir kere daha pişman oldum. 20 yıldır her yaz otele giderim farklı farklı yerlerde ilk defa bu kadar hüsran ve hayal kırıklığı pişmanlık la döndüm ve bir süre sanırım tatili yapmayacağım bu şoku atlatmam kolay olmayacak.

Teşekkürler ozgurecelik1
2 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

15 yıldır çok otele gittim, böyle berbat bi otel görmedim. Temizlik yok,klima bozuk,tv 36 ekran sadece 2 kanal, çaylar tutulamayan plastik bardakta, çöpleri kendimiz atıyoruz, yemekleri yazmıyorum bile, salataya sıkacak limon yok, meyve adına kuru elma bulamazsınız. Kahvaltıda tereyağı yerine margarin bile gramla, et bulma şansınız sıfır. Odalar aparttan çevirme gibi. Odalarda halı yok beton mobilyalar dökülüyor. 4. yıldızlı ve geceliği 200 küsür TL. Yeminle o yıldızların birini bile haketmiyor. 5 gün ayırtmıştım ama dayanamayıp 4. gün pes ettim. Gerçekten yorumlarımı dikkate alın, 4 ve 5 yıldızlı otellerin özelliklerinin neler olduğunu bilen biriyim. Çalışanlarına Allah yardım etsin, oteldeki tek iyi yorumum onlara

Teşekkürler hbircan66
1 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele ilk geldiğimizde biraz tedirgin geldim.fakat beklediğim gibi değildi.. her şey mükemmel diyebilirim.doga yeşil ve deniz.icice harika bi mekan.kendinizi sanki evinizin meyve bahçesinde gibi rahat ve huzurlu hissediyorsunuz..cam ağaçlarının bahçe ye yaydığı miş gibi oksijen gerçekten her şeye değer. ben ilk defa bu kadar huzurlu bir mekanda tatil yaptim .odalar gayet temizdir.temizlik. prrsonellri herzaman gozonundeydi.bahcede birsuru agac yesilık olmasina ragmen hic sivrisinek yoktu .buda cok bakimli oldugunu gosteriyor. yemekleri verdiginiz fiyata gore iyiydi..yiyecek ve içecek istediğiniz kadar boldu..havuzu cok guzel ve eğlenceliydi.plaji çevredeki 5 yildiz otellerin plajindan daha uzun ferah.kumu cok guzel.sezlonglari yeterince fazlaydı.insanlar çok iç içe değildi.. sadece deniz hemen derinleşiyor. ama buda otelle alakalı değil alan yakın tüm bölgesi ve otellerinde durum böyle.. personel ler çok ilgili alakalı ve.saygili kişiler.. sizi herzaman dinleyen önemseyen bi kadro..hepsi işini cok severek saygıyla yapıyor. hepsine çok tesekkur ediyorum.ozelliklede bizi en çok otelin animator cok eglendirdi.animator junior.misafirlerini eglendirebilmek adına adeta kendini paraliyor..ve çokda iyi başarıyor.sabahin 10 undan akşamın 11 ine kadar misafirleriyle birebir ilgileniyor.havuz jimnastiği., gün içinde yarışmalar aktiviteler hepsine.kosturuyor..otelin bel kemiği diyebilirim.ozellikle dogum günü suprizleri .. veda kutlamalari bizi çok cok mutlu etti...ben animatör juniors özellikle çok cok teşekkür ediyor ve başarısından dolayı tebrik ediyorum.bi cok otelde görmediğim huzuru yaşadım. herkese tavsiye ediyorum.
Hülya P. /İstanbul

Konaklama tarihi: Haziran 2018
Teşekkürler irmakpolat91
31 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hakkında yazılan yorumlar insanı yanıtlıyor. Biz umduğumuzdan fazlasını bulduk. Fiyatlar uygun otelin konumu çok iyi personel ilgili çözümlere açık temiz e daha ne olsun.
Yeşilin her tonu mevcut bahçede limon incir gibi meyve ağaçları var.
Animasyon iyi hem çocuklar hem büyüklere hitap ediyor .sportif faaliyetleri var.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Teşekkürler ırmak o