Sevgiyle S

Isletme el değişirse gelinir

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 6 Ağu 2024
Herkese fikir olsun diye olumlu olumsuz tüm özelliklerinden bahsedeceğim.olumludan başlayayım.oncelikle otelin konumu,denize ve merkeze olan uzaklığı,işletmeleri ayrı iki otelin ortak alanları,havuzu ,aquasi manzarası ,ağaçları yeşil alanı bol muazzam bir yer.bir çok otel tecrübem oldu.ilk kez bu kadar beğendiğim bir otel oldu.havuzdan çıkıp 20 adım atiyosun.plajdasin.denize sıfır.gelelim olumsuz otesi berbat içeriklere.bi kere tabak bardak Çatal her şey pislik içinde.hepsi kir içinde..içi almıyor insanın.yikanmayip peçeteyle siliyorlar diye düşündüğümüz dogrudur.yemekler o kadar lezzetsiz ki.pide ustası olmasa nasıl karnımızı doyururduk bilemiyoruz.kahvalti çok güzel.pisi,pankek vs.hersey var. Ama öğlen ve akşam yemekleri gerçekten vasat.personel guleryuzlu.cozum odaklı.odalar müdürü şahin bey sagolsun cocuklar için yardımcı oldu bize.cok faydasını gördük.isletme değişmeli. Bu guzelim otelin boyle işletilmesi.cok büyük kayıp.isletme el değişirse gelinir tekrar.ama her şey ayni kalirsa gelir miyiz.gelmeyiz.yine de ilginç bi şekilde geçirdiğimiz eğlenceli tatillerin başında geldi.hijyen ve yemeği düzeltin.hep geliriz
Oda İpucu: Şezlong yetersiz.tabak bardak Çatal her zaman psi icinde
Özkaymak İncekum Otel noktasına 0.3 km mesafede
Konaklamanızın ardından Trip Coins kazanın
Özkaymak İncekum Otel noktasına 0.3 km mesafede
Özkaymak İncekum Otel noktasına 1.9 km mesafede
Avsallar bölgesindeki diğer otellere bakın
23-28/637 yorum
6 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel begendik her sey çok guzel.Havuz ve deniz suyu guzel. Calisanlar guler yüzlü. Oyellikle Alanya merkeye yakin olduguicin konum olarak da çok guzeldi keyiflive güzel bir tatil gecirdik bir so raki tatilimizdetekrar bu oteli tercih edecegiz ekip çok guler yüzlü, du.

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Niyazi Y
5 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Oteli çok beğendik havuzu çok iyi konumu çok iyi denize yakın olması yeşillik alanları çok iyi yemeklerini çok negendik istanbuldan geldik çok mutluyuz tüm çalışanlar güler yüzlü herkes çok güzel yaklaşıyor aktiviteler sürekli devam ediyor insanın otelden ayrılası gelmiyor çok teşekkür ederim Özkaymak ...

Teşekkürler Kaan E
5 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çalışanlar güler yüzlü tatlı sempatik insanlar. Otel konum olarak çok iyi heryere yakın. Otel temizlik olarak çok iyi odalar restoranlar havuz çok temiz. Yemekler çok lezzetli çok beğendim. Tekrardan tercih edeceğim bir otel. Sizlere de tavsiye ederim

Teşekkürler Haso C
4 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bütçeme gayet uygun bi otel yemekleri temizliği iyiydi bütçeme uygun bir tatil oluyor sabah aktiviteleri akşam showları olsun güzel oluyor tatilimi gerçekten hoş geçiriyorum tavsiye edilinebilecek bir otel gelip tadını çıkartabilirsiniz

Teşekkürler Defnexc
2 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

bir devlet memuru olarak bütceme uygun bir tatil planlıuprdum özkaymak hotel derdime deva oldu gerek yemekleri gerek sabah aktiviteleri gerek temizliği gerçekten harikaidi her gece birbirinden mükemmel showlar izledik personellere güler yüzünden ötürü tesekkür eder herkese tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Mehmet D