Umit I

Orta halli. İdare eder.

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 18 Eyl 2023
Odalar eski tip.
Genel bakım onarımları yapılmıyor.
Asansör çok arızaya geçiyor.
Havuz güzel.
iyi güneşlenilebiliniyor.
Ev yemekleri yapılıyor.
Özellikle aşçı Cezmi bey elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.
Konaklama tarihi: Eylül 2023
Yucesan Hotel noktasına 1.8 km mesafede
Yucesan Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Yucesan Hotel noktasına 1.0 km mesafede
Yucesan Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Avsallar bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/16 yorum
24 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

Şuan bu otel de konaklayan gercekci biri olarak yaziyorum.antalyada 5 yildizli kalacagimiz otel oncesi 2 gunluk kalmak icin tercih ettik.otel ile alakali cok yorum olmamasi veya olanlarinda memnuniyetsiz olmalari bizi korkutmustu acikcasi ama gercekten otelin fiyatina gore uygun kaldigini dusundum.calisanlar gercekten cok samimi ve icten davraniyorlar.istediginiz hersey aninda yerine getiriliyor.yarim pansiyon olarak geldik biz sabah kahvaltisi ve aksam yemegi var yemekleri otelin giris katinda bulunan lokantasinda siz otururken servis ediliyor.yemekler gercekten cok guzel hayatimda corba icmeyen ve karni yarik yemeyen ben hepsine bayildim.asci ustamiz orhan beyle tanisma firsatim oldu kendisi cok hijyen yemek yeme alanlarina evi gibi baktigi belli tertemizdi. odalar havuz hepsi gayet yeterli bence dusunmeden gelinebilir bir otel kisacasi ben fiyatina gore cok memnun kaldim aldiginiz para helal hos olsun.

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler Selccc16
14 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

Sadece 1 gecelik 2 yetişkin 2 çocuk rezervasyon yaptırmıştık bilinen ünlü bir tur şirketi üzerinden 15 gün önce.İnanılmaz kötü, bakımsız, kirli, eski bir yer. İlk verilen odada yatakta kan lekesi vardı. Odalarda perde bile yok sadece fon var onunda yarısı kornişten çıkmış. 1970 öğrenci evleri bundan temiz ve güzeldir. Sabaha kadar gürültü devam ediyor. Otel denen pansiyon bile denemeyen o yerde sanki tüm odalar senin odanın içi gibi, o kadar gürültülü.musluk paslı, banyo penceresi gibi bir boşluk var tuhaf birşey ile kapatılmış. Kaldığımız odada sifon sabaha kadar aktı.Gece boyu otelde kim tuvalete girdiyse duyduk. Yatak odasının kapısı yok. Tuvalete girince kapıyı kapatırsan çıkamıyorsun kapı içeriden açılmıyor. Yastık var dışı parçalanmış elyaf içinden düşüyor.Bu arada girişte 4 kişilik odam yok. Yanlış olmuş rezervasyonunuz iptal etmem gerekiyor şeklinde karşılandık.Eşim sert çıkınca iki kişilik oda + çekyatlı bir yer verdiler. Bu bayram tatilinde akşam 22:00 de girebileceğimiz başka bir yer bulabileceğini bilsek asla kalmazdık Hayatımızda kaldığımız en rezil yer. Artısı var mı tek artısı berbatta olsa yatacak bir yer bulduk. Gerçi aracımızda yatsak daha iyi mi bilemedim. Türkiye nin en iyi tur şirketi denilen yerlerin aracı olması ise ayrı bir fiyasko. Kesinlikle aile olarak aklınızdan bile geçirmeyin.

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler adanal_m2022
5 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı

2019 yılında gittik ve 2 yıldır tatile gitmekten korkar olduk. saatlerce odanın temizlenip teslim edilmesini bekledik. WC kullanmak istedik ama kapalı olduğu söylendi. Zaten bir kaç tane temizlik personeli var onlarda öğlen paydosu diye temizlik yapmadılar. Resimlerde görüp rezervasyon yaptığımız oda farklı bize verilen oda tamamen farklıydı. Resimlerde içerisinde mutfağı olan apart bir oda var diye yanımızda yemek yapmak için malzemelerle gittik ama mutfak olmayan oda verildi. Her şeyi çöpe attık. Berbat demek az kalır sanırım.

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
2  Teşekkürler C4488WAalie
6 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı

pansiyona girişte resepsiyon denen odada kimse yok camda bir tlf no var arıyorsunuz oyle geliyorlar gece 12.30 gibi giriş yaptım sabah çıkacaktım erkenden girişte kimlik belgesi bile istemediler oda anahtarını verip odanız surdan saga surdan sola dönün orda dediler zor bela odayı bulduk odada bildiğiniz havasızlık ve lağam kokuyor o geçe uyuyamadık çevredeki tüm otellerde dolu 4 yaşında kızımız olmasa inanın bir parka gidip sabaha kadar beklerdik paranızı çöpe atmayın birde kimlik almadıkları için otelde korkarak duruyorduk inmi var cinmi belli olmaz düşünün kimlik istemmeişler birde turizm bakanlığı böyle bır yere nasıl ruhsat verir şaşıyorum

Oda ipucu: otele en yakın parkta kalın
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
1  Teşekkürler Ahmet S
7 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Parasına göre fena değil. Mecburen kaldık.Saat 23:00 dan sonra İncekum kamp a alınmadığına için en ucuz ve en yakın otel olarak tercih ettik. Çok temiz değil. Asansör ikinci kez kullanamadik, bozuldu.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
1  Teşekkürler 101davutm