Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otel el değiştirmiş olmasına ve yeni yönetimin olmasına rağmen hizmet kalitesi oldukça iyiydi. Fiyatına göre beklentilerimi fazlasıyla karşıladı ve tatilimden genel olarak memnundum. Aldığım hizmetleri değerlendirecek olursam, fiyat performans karşılaştırması yaptığımda tercih edilebilecek oteller arasında yerini alıyor.
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Uyku Kalitesi
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Tamamen kum olan, kendine ait harika bir sahile sahip. Odamız manzaralı ve tertemizdi. Yemekler lezzetliydi ve çeşit fazla. Sorun yaşamadan tatilimizi tamamladık. Ufak tefek şeyler olsa da göz ardı edilebilir. Gayet keyifli bir hafta geçirdik.
zahirabbas1 adlı kullanıcıdan Queen Resort Alanya hakkında bilgi alın
Teşekkürler zahirabbas1
Ufak tefek eksikler vardı ama tatilimizi rahatsız edecek bir durumla karşılaşmadık. Genel olarak keyifli ve huzurlu bir tatil geçirdik. Tercih edilebilir bir otel. Özellikle Eylül ayı gibi sıcaklar biraz daha azaldığından daha keyifli vakit geçirilebileceğini düşünüyorum
ebrugulp2 adlı kullanıcıdan Queen Resort Alanya hakkında bilgi alın
Teşekkürler ebrugulp2
Harika konum ve manzaraya sahip mükemmel bir tesis Umarım çok başarılı olurlar şimdiden herkese tavsiye ettik Sürekli tercih edeceğimize emin olabilirsiniz. 💕💕💕💕💕 Tüm ekibe ve çalışanlara çok teşekkürler Seneye görüşmek dileğiyle ❤️❤️❤️❤️🌸🌸🌸🌸🌸
Emellllll adlı kullanıcıdan Queen Resort Alanya hakkında bilgi alın
Teşekkürler Emellllll
Avsallar merkezde, denize sıfır konumda ve özel koyu bulunan bu otel, tatil için ideal bir seçenek. Ulaşım son derece rahat, eğlence olanakları bol ve odalar harika deniz manzarasına sahip. Hem keyifli hem de huzurlu bir tatil için mükemmel bir yer.
cananyildiray adlı kullanıcıdan Queen Resort Alanya hakkında bilgi alın
Teşekkürler cananyildiray
Konumu denize sıfır olmasıyla büyük bir avantaj sağladı. Tatilimiz boyunca her gün muhteşem deniz manzarasının keyfini çıkardık. Ödediğimiz fiyata ve beklentilerimize göre oldukça tatmin edici bir deneyim yaşadık. Yüksek standartları olan bir tatil isteyenler için ideal bir seçenek olabilir. Hem doğa ile iç içe hem de konforlu bir tatil arıyorsanız, burası tam size göre.
muratkyilmaz adlı kullanıcıdan Queen Resort Alanya hakkında bilgi alın
Teşekkürler muratkyilmaz