Muray C

memnuniyet

Rubi Hotel yorumu
5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 19 Tem 2024
Faruk bey ve Belboy Fuat resepsiyonda sıcak ve misafirperver yaklaşıyor. çalışanlar cok ilgili ozellikle Mustafa ve Tarık snackbar da cok guleryuzlu çalışıyorlar
memnun kaldık fiyat performans oteli manzarası harika
odalardaki mobilyalar ve yemek yeme alani eski biraz dekorasyonu yenilenmeli
bari ve balkon yeme alanı manzarasıyla iyi vakit geçirilen alanlar.deniz kum plaj ve sezlong sıkıntısız tercih ediyorum
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Oda İpucu: yerli yabanci ayrimi yok sicak hizmet fiyat performans oteli
5 baloncuk üzerinden 3,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 3,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 4,0Uyku Kalitesi
Avsallar bölgesindeki diğer otellere bakın
17 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otelin sadece sahili güzel başka işe yaramaz. Odalar çok eski. İki aile geldik. Onlar deniz tarafındaki blokta kalıyorlar. Odadaki klimalar soğutmuyor. Ben bizim odada mi sıkıntı var diye düşünürken. Arkadaşların odada da aynı sikinti olduğunu söylediler. Yemek yerken kan ter içinde kalıyorsunuz klimalar restaurantta da çalışmıyor. Araba park yeri sıkıntı küçük olduğu için arabayı yol kenarina bıraktık. Yemeklere gelince çeşit çok az kırmızı et bulmak mucize yemeklerde tat yok. Varsa yoksa tavuk. 13 yıldır her yaz otele gidiyorum. Böyle sikintilisini görmedim. Aynı paraya daha iyi hiz.et alabilirsiniz. Fiyat performans çok düşük. Tavsiye etmiyorum paranızla rezil olursunuz

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler ercan t