Tesiste 8 gün kaldim bugün döndüm.iki gün daha uzatmak istedim ama maalesef boş oda yoktu.Kesinlikle on puanin hakkini veren aldigi ücretin cok üstünde konforlu hizmet veren tesis.odalar hergun temizleniyor ,havuzu plajı hijyeni calişanları gerçekten muhteşem.yemekler hergun çeşitli ve mezeler salatalar taze.birtek bu otelde yemek yiyebildim.ultra otellerdede konakladim fakat ordakiler gibi saçmasapan lezzetsiz ve bolca cikan hindi etini bu otelde bulamazsiniz.ara öğünleri ve sürekli farklı sürprizlerle asla aç kalmazsınız.çocukla rahat edilebilir.güvenlik 24 saat dolaşıyor.cocugunuzu gönül rahatligiyla oyun alanina birakabilirsiniz.denizi kum ve özel plajı güzel.iki otelden faydalanmak cok iyi.birinden sıkılsanız diger otelin aktivitesine gidiyorsunuz.animasyon partiler terası herseyi cok rahat ve konforlu.Çalışanları profesyonel kibar ve ilgililer.Müşteri potansiyeli düzgün ve tek bay kabul edilmiyor.Huzurlu hem dinlenip hem eğlenebileceğiniz tesis.önemli bir detayda,kendi vataninizda tatil yaptiginiz hissinin keyfi.yani başka yerler gibi turistlere öncelik verip türkleri yok saymiyor.kesinlikle pişman olmazsınız.Aldigi ücreti kuruşuna kadar hakediyor. Herşey için çok teşekkurler.