ayse b

İdare eder

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 9 Ağu 2019
Çalışanlar çok çok ilgili..odalar hergün temizleniyor.yemekler çok lezzetsiz, havuz güzel deniz muhteşem ama denize yürürken yan tarafta çok pis kokan bir kanal geçiyor ve o kanal denize dökülüyor. Ben o kanalın hijyen olduğunu düşünmüyorum.resmen lağım gibi kokuyor.
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
My Home Sky Hotel noktasına 1.4 km mesafede
My Home Sky Hotel noktasına 1.8 km mesafede
My Home Sky Hotel noktasına 0.8 km mesafede
My Home Sky Hotel noktasına 2.0 km mesafede
Avsallar bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/52 yorum
28 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Otel personeli özellikle çok iyi. Herkes sizi rahat ettirmeye çalışıyor. Plaj bardaki şapkalı renkli gözlü arkadaş müzik seçimleri harika. Animasyon ekibi (Samet, Furkan ve Fırat) çok gayretli ve ilgili ama otel yönetiminin animasyon ekibine daha fazla destek vermesi lazım. Odalar ve iç dizayn 5 yıldızlı ayarında. Yemekler güzel ama ana yemekler sanki bir tık daha iyi olmalı gibi. Yemek çeşidi az.deniz muhteşem, sığ deniz, kum plaj ve berrak su...

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Teşekkürler refikotebay
9 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

otelin en güzel özelliği deniz alanı incekum olduğu için kum ve berrak bir deniz avantajınız var.animasyon olsun temizlik olsun barmenler olsun çalışanlar güleryüzlü hızlı ve işlerini çok güzel yapıyorlar.sevmediklerime gelince yemeklerde ciddi anlam da lezzet yok zaten iki ana yemek çeşidi çıkıyor onu da yiyemiyorsun.akşam gösterisi hiç keyifli değil.22.15 de otelde bütün aktiviteler bitiyor.dışarı merkeze gitme şansınız da yoksa can sıkıntısı başlıyor.son olarak tam bir aile oteli

Teşekkürler Erol T
28 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Haziran ayında 5 gün otelde konakladık. Oda çok geniş konforlu ve çok şıktı. Havuzu denizi harika. Yemekler çok güzel. Temizlik istediğiniz zaman hemen yapılıyor. Hiç düşünmeden gidilebilir bir otel hemde fiyatı çok uygun. Herşey için çok teşekkürler

Teşekkürler Dmrtuo
9 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel standart ların üzerinde ve çok çok kaliteli misafirperver güleryüzlü ve çok tecrübeli bir otel personel bakımından çevredeki otellere bakarak mükemmel ötesi insanlar odalar müthiş temiz ve yeni modernize edilmiş diğer otellerdeki gibi yılışık insan yok çok samimiler kesinlikle tavsiye ederim bizim 3. Sezonumuz ve bağımlılık yapıyor artık

Teşekkürler ümit ö
8 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı

2-7 haziran aralığında 2 aile olarak konaklama yaptık. Otelde odalar yenilenmiş ( duş yatak dolap ayna vs.) oda temizliği çok iyi ve sürekli olarak yapılıyor,odadaki mini bara su meyve suyu, kola, sprite koyuluyor,kahvaltı ve yemekler damak tadımıza uygun yeterli seviyedeydi elemanlar güler yüzlü ve çok ilgililerdi bu konuda Yemekhane şefi Mehmet beye ve personel arkadaşlara teşekkür ederiz. Sahilde Snack barda birçok çeşit atıştırmalık ve içecekler mevcut.
Havuz hergün temizleniyor yeterli sayıda şezlong mevcut.Havuz etrafında Pool Bar 24 Saat açık ve içerisinde ki içecekler çeşitli ve iyiydi Pool barda ki Ali , Suat ve Mehmet beye teşekkür ederiz .
Deniz olarak plajı ve denizi ince kum su kademeli olarak derinleşiyor çok temiz ve berrak.
Otelden fiyat performans olarak çok memnun kaldık .

Oda ipucu: Otel Şekil olarak yuvarlak olduğundan birçok odası denizi görüyor
Teşekkürler MustafaUzun27