Ramazan Bayramı öncesinen başlayıp bu oteli keşfedene kadar birçok rezervasyon yaptırıp ardından araştırmalarım sonucu iptal ettirip en sonunda gitmeye karar kıldığım bu otelde gerçekten huzuru buldum. 4-8 Ağustos tarihleri arasında ailemle gittim ve çok memnun kaldım, otel tam bir butik otel tarzı, çok büyük olmayan ancak derli toplu bir otel. Girişte resepsiyonda görevli arkadaşlar gayet güleryüzlü olup bizi rahat ve temiz bir odaya yerleştirdiler. Otelin arka tarafında, güneş enerji panellerinin altını otopark olarak kullanabiliyorsunuz. Ana binadaki odaları çok temiz, ferah, balkonlu ve manzaralıydı. Otelin yan tarafında bulunan müstakil evleri andıran odaların ise içlerinin eski olduğu söyleniyor ancak görmedim. Otelde iki tane orta büyüklükte havuz mevcut. Biri yemek salonu katında olduğu için çocuklar dışında pek kimse girmiyor, diğeri ise müstakil odaların arka tarafında tenis kortunun yanında ve gayet sakindi, sanki havuz sadece bize tahsis edilmişti ve temizdi. Yemek salonunun bir alt katında Fitness ve masaj-sauna salonu mevcut olup bu kattan açılmış bir tünel ile denize trafikle ve araçlarla muhatap olmadan rahatça ulaşabiliyorsunuz. Denize mesafesi sadece 50 metre kadar. Plajı ince kumlu ve denizi hemen derinleşmiyor, burada yüzmek ve kenarda kumla oynamak çok eğlenceliydi. Plajdaki kafede gözleme ve içecek ücretsiz, sadece dondurma ücretliydi. Plaj kafenin yanında 3 ayrı kaydıraklı aquapark ile mini amfi tiyatro gösteri yeri mevcuttu. Yemeklerini çok beğendim, şefimiz sürekli misafirlerle ilgileniyor yemekler hakkında bilgiler veriyordu, meyveler taze, tatlılar ve pastalar güzeldi. Personellerin hiç bir tanesinin bile suratının asık olduğunu, biz ya da başka müşterilere ters davrandığını görmedim hepsinden Allah razı olsun bu güzel tatili yaşamamıza vesile oldukları için zira başka otel yorumlarında neler neler okuyorum gerek otel temizliği gerekse personellerin lakayitliğiyle ilgili ağzım açık kalıyor. İlk defa Alanya'ya tatile gelmiş biri olarak bu otelin tam aile için uygun olduğunu söyleyebilirim, akşamları otelin arka sokağından başlayıp Pazar yeri denilen çarşı kısmına doğru gezinti yapabilirsiniz. Akşam yemeği sonrası lobi barda yine güleryüzlü personelden keyif kahvenizi içebilirsiniz. Tekne turu yapmama fırsat olmadı ancak tekne turu yapabilir ve yarım saat uzaklıktaki Alanya merkezi gezebilirsiniz. Alanya Merkeze yakın olması nedeniyle kaleye teleferik aracılığıyla çıktık siz de bu zevki tadabilirsiniz.