bülent d
Ankara, Türkiye

Güzel ve huzurlu bir tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 2 Eki 2018mobil cihaz aracılığıyla
Deniz,Kum,yemekler Otel genel olarak çok güzel bir konumda.Otel ve Plaj altından yol geçmesine rağmen 50 metre bile olmayan bir tünel geçişi.büyük otellerde yaşanan kesmekeclik herseye kolay ulaşılan bir yer.deniz ve Kum yemekler çalışanlar..tam bir aile oteli şiddetle tavsiye ederim.seneye yazın ordayiz
Hotel Antik noktasına 1.2 km mesafede
    Hotel Antik noktasına 0.2 km mesafede
    Açık havuz
    Hotel Antik noktasına 0.5 km mesafede
    Hotel Antik noktasına 0.6 km mesafede
    Avsallar bölgesindeki diğer otellere bakın
    7-12/136 yorum
    26 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2013 den beri belli zamanlarda tatilimi bu otelde geçirmekteyim. Güleryüzlü hizmetlerinden temiz ve tizliklerinen hiç taviz vermediler. Plajı güzel fiyatları uygun yabancılar yoğunlukta olduğu zaman çok daha huzurlu tatil geçiriyorsunuz. Son zamanlarda kırmızı et yemek çeşit ve kalitesi düşük. Özellikle yerli tatilcilerin masa ve şezlong tutma alışkanlıkları diğer konaklayanları zaman zaman sıkıntıya sokuyor.

Teşekkürler Oyru87
    19 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı

10-16 Eylül antik oteldeydim.Temizliği ,mutfağı, denizi,kumsalı plajı süperdi.Şef Muhsin bey tatlı dili güler yüzü ve yaptığ birbirinden leziz yemekleri ile insana kilo aldırıyor.Tatmak için birer kaşık alsanız tabağınız taşıyor.Lobi barda Ayşe kızımızın enerjisine hayran kaldım.Yorulmak bilmiyor.Maşallah.Birde güleryüzü varki görmeğe değer.Sanki kendinizi evinizde gibi hissettiriyor.Fuğla restoranttaki Beyazıt beyde geri kalmıyor.Hani derlerya tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş(şimdi ne alaka diyeceksiniz ama)Beyazıt bey Ayşe kızımızın eşiymiş.Allah bağışlasın 2 de çocukları varmış.Tam aile gibiydik.Oda temizliği güzel hijyen bir ortamdasınız.Denizde hafif dalga oluyor ama yüzmeyi bilenler için5-6 mt.den sonrası çarşaf gibi dümdüz elini ensene koy bacak bacak üstüne at sırtüstü yat(ben çok yaptım)denizin keyfini tat.

Oda ipucu: Deniz manzaralı odalar Antalya -Mersin yolu cepheliolduğu için ses olabilir diye ben arka cepheyi seçmiştim
    Konaklama tarihi: Eylül 2018
    • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
    Teşekkürler Nurullah Ç
    12 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Son birkaç yıldır incekum plajındaki denize sıfır otellerde konaklıyorum . Bu civardaki en güzel plaj ve deniz bu tesise ait . Özellikle anabinanın yan tarafındaki Antik Garden bahçelerinde bulunan villa tipi 2 katlı binalarda kalmanızı öneririm . Sabah uyanıp kapınızı açtığınızda sizi mükemmel bi yeşillik ve palmiye ağaçlarıyla dolu büyük bir bahçe karşılıyor. Bu insana gerçekten iyi hissettiriyor.
    İçkilerden şikayetçi değilim. Yemekler damak tadınıza hitap ediyor. Suan deniz manzarası eşliğinde biramı yudumluyorum sahilde ;)
    Anladınız siz

Konaklama tarihi: Eylül 2018
    Teşekkürler Vogue9966
    12 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yaklaşık 10 yıl önce tavsiye üzerine geldiğim ve bugüne kadarda tavsiye ettiğim 30 yaş üstüne hitap eden güzel bir otel. Bu zaman sürecinde sıklıkla tatil için bu oteli tercih etmekteydim. 2017 yılındaki durumunu bilmiyorum ama bu sene bazı noktalarda kalitesinin düşmüş olduğunu gördüm. Öncelikle tüm personeli her zaman için güleryüzlü, ilgili, sorun çözücü.. Yıllardır personel kalitesinden en ufak çapta dahi olsa ödün vermediler. Sadece bu sene tek bir personelin müşteri ayrımı yaparak “ama onlar müşteri” demesi ve bizi müşteri sınıfına sokmaması, daha sonra toparlamaya çalışarak “onlar kalabalık” diye devam etmesi unutulmayacaklar arasında yerini aldı. Kumu incecik, deniz (belli dönemlerde ki girişteki hafifçe olan dalgayı saymazsak) mükemmel, plajı geniş, 4 adet duşu 2 adet ayak kumu için musluğu bulunuyor. Genel ortam temizliği gayet başarılı, personeli arı gibi çalışıyor.. Gelelim olumsuzluğuna; bir hafta boyunca gözlemlediğim bu sene plajda kolunda otelin bilekliği olmayan çok sayıda insan vardı ve sabah 7.30-8.00 civarında şezlonglar tutulmaya başlanıyordu, dolayısıyla yer bulmak için kahvaltı öncesi plaja uğramanız gerekiyordu. Yemek kısmı çok çeşitli olmasa da “az ve öz” mantığında ve hoşuma giden bir tablodaydı. Otelin fiyatına bakınca çıkan yemekler bu senede fena değil ama geçmişteki yemek kalitesini bildiğiniz zaman “olmamış bu sene, her geçen yıl daha kalite düşüyor” demeden edemiyorsunuz. Evet şef aşçı şahane, kendim yemediğim hiçbirşeyi sunmam der, yıllardırda bu düşüncesini uyguladığına şahit olmuşumdur. Bu sene olmayanlardan biri de, tüm bunlara rağmen salata bardaki bazı mezelerin bazı günlerde ekşimiş bir şekilde sunuma çıkmasıydı. Genelde hep taze olan mezeler bu sene bekletilmiş, önceden kalana ilave edilmiş izlenimi veriyordu. Diğer yorumları okuduğumda köftenin hazır olduğunu yazanlar olmuş, aslında yediğim zaman bende öyle düşündüm ve ustasına sordum. Aldığım yanıt “kesinlikle hayır, 3 kez çekilerek hazırlanan köfteler bunlar, sezon başında hazırlayıp donduruyoruz” şeklindeydi. Bir haftalık tatil boyunca ilk günler kahvaltıda krep/pankek yapılırken son günlerde bu seçenek ortadan kalktı, geçmiş yıllarda hergün mutlaka olurdu. Keşke olmasa dediğim bir noktada, insanların masalara eşya bırakmak suretiyle yer tutmaları. Resimleri paylaştım, saat 18.35 civarında (akşam yemeği başlama saati 19.00) tutulan masa sayısını görmektesiniz, neyse ki bu sefer oturmuş bekleyen kişiler vardı. Buna acilen bir önlem alınması gerekiyor. Bu konuyla ilgili gördüğüm bir olay, saat 18.40 gibi sadece 1 bardak içecek ile tutulan masaya 19.30 gibi gelip oturdu Türk ailesi :( İnsanlar ellerinde tabak boş masa ararken bu davranışlara izin verilmemeliydi. Olmayan diğer bir hususta oda temizliği konusunda. Evet hergün odanız temizleniyor fakat havlularınız ıslak değilse değişim hergün yapılmıyor (gerekçe kişi sayısına uygun temiz havlu verilmiyor, en kötü durumda olanları değiştiriyoruz). Atlamamam gereken bir başka konuda asansörler. Katlardaki gösterge panoları çalışmıyor, 1 tane genel kullanım, 1 tane temizlik personeli ile ortak kullanım olan 2 tane asansör otelin dolu olduğu zamanlarda yetersiz kalıyor, dizleriniz sağlamsa yürümeyi tercih etmek daha kolay bir çözüm oluyor. Deniz şahane, plajı çok güzel, verdiğiniz ücrete göre fena değil, sadece geçmişini bilen biri olarak her geldiğimde biraz daha geriye gitmesini görmek üzücü oluyor.

Teşekkürler kumru0417
    24 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

F/p oranı olarak gayet tatminkar bi otel otelin eksi tarafı yemeklerde hep hazır et kullanılmış ve doğal olarakta onlar lezzetsiz artı yönleri ise plaj efsane ortam sakin ve 30 yaş üstüne daha çok hitap ediyor personel tüm sıkıntılarınıza anında yardımcı oluyor (özellikle resepsiyon) plajdakı bar kısmı çok güzel gece yakamozda manzara görülmeye değer ve kesinlikle Antalya ya giderseniz denize ıncekumda girin...

Teşekkürler mehmet a