Ağustos ayının ilk haftası Jolly Tur aracılığıyla otelde konakladım. Henüz yoldayken Jolly Tur yetkilisi Emirhan Bey aradı, kapıda karşıladı, giriş işlemlerimizi hiç bekletmeden kendisi yaptı, tatil boyunca hep varlığını hissettirdi. Emirhan Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Otel inanılmaz temiz, düzenli. Odalar, ortak kullanım alanları, bahçesi tertemiz ve bakımlı. Tüm personel arı gibi çalışıyor ama güler yüzünü ve sohbetini eksik etmiyor. Bu da insana kendini evinde hissettiriyor. Yemekler her öğün değişiyor ve çok çok lezzetli. Her gece başka bir kültürün mutfağı. Ayrıca glütensiz beslenen veya vegan müşteriler de unutulmamış. Çocuklar için ayrı bir yemek barı bile var. Asla ucuza kaçılmamış. Servis personeli memnun edebilmek için çaba sarfediyor. Özellikle serviste Osman Bey ve Mehmet Bey ilgilerini hiç eksik etmediler. Masamızı hep çiçeklerle donatılmış bulduk. Çok çok teşekkür ederiz.Odamız her gün temizlendi, havlularımız her gün değiştirildi. Hiç bir şeyin eksikliğini hissetmedik. Bahçıvanından oda hizmetine, barmenlerinden tüm mutfak personeline, herkese çok teşekkür ederiz. Tek sorun Türk gecesi adı altında yapılan animasyon çok da biz Türkleri yansıtmıyordu. Tanıtımı başarılı bulmadık. Bunun dışında oteli sonuna kadar tavsiye ederiz.