darcie t

efsaneydi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 27 Eyl 2024
Pegasos Royal’de geçirdiğimiz tatil gerçekten mükemmeldi! Otelin sunduğu konfor ve imkanlar beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı. Odalar oldukça temiz ve ferah, deniz manzarası ise büyüleyiciydi.

Ama tatilimizi özel kılan asıl şey, otelin sunduğu eğlence programlarıydı. Özellikle **Ekin**, eğlence ekibinin en parlayan yıldızıydı. O kadar enerjik ve pozitif ki, her etkinlikte adeta ortamı canlandırıyordu! Gün boyunca havuz başı aktiviteleri, spor oyunları ve akşam şovları sayesinde tatilimiz çok daha eğlenceli hale geldi. Ekin’in misafirlerle kurduğu samimi iletişim ve herkesi dahil eden yaklaşımı sayesinde, her yaştan insan kendini eğlencenin bir parçası gibi hissediyordu.

Pegasos Royal’de hem dinlenmek hem de keyifli vakit geçirmek isteyen herkese bu oteli şiddetle tavsiye ederim. Ekin’e de teşekkürler, sayende tatilimiz unutulmaz oldu!
Konaklama tarihi: Eylül 2024
Yanıtlanma zamanı: 4 hafta önce
Değerli Misafirimiz,

Öncelikle Otelimize göstermiş olduğunuz ilgi ve Tripadvisor'a yazmış olduğunuz değerlendirme için içtenlikle teşekkür ederiz.
Tatilinizden memnun kalmanız ve bu güzel düşüncelerinizi bizlerle paylaşmanız, bizim için en güzel motivasyon kaynağıdır.
Teşekkürleriniz çalışanlarımıza mutlaka iletilecektir.
Güler yüzlü ekibimizle, tadı damağınızda kalacak lezzetleri bir kez daha tatmanız, Pegasos Royal’in keyfini çıkarmanız için sizleri tekrar misafir etmekten mutluluk duyarız.

• travelup.com
₺918
    ₺919
    ₺917
Aqi Pegasos Royal noktasına 1.6 km mesafede
Avsallar bölgesindeki diğer otellere bakın
3.225
3.225
2-7/4.124 yorum
12 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Pegasos Royal Hotel, harika bir tatil deneyimi sunuyor. Geniş ve temiz odaları, lezzetli yemekleri, ve plajı ile öne çıkıyor. Animasyon ekibi çok eğlenceli; özellikle Ekin ve Slava, tatilinize renk katıyor! Hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli aktiviteler sunuluyor.

Konaklama tarihi: Eylül 2024
1  Teşekkürler Devrim0606
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Pegasos Royal-Resort-Club Team - Aqi Pegasos Royal, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Eylül 2024

27 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mavi bayraklı deniz. Sığ deniz. Mükemmel deniz kumu. Mükemmel güneş. Mükemmel personel ve otel. Anlatılmaz yaşanır. Hiç bir zaman yeni macera aramanıza gerek yok. Beklediğiniz her şey royal de. Benim yazlığım. Bizim ailenin yazlığı..

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
1  Teşekkürler Hakan Ç
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Pegasos Royal-Resort-Club Team - Aqi Pegasos Royal, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Eylül 2024

Değerli Misafirimiz Hakan Beyi

24 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Aqi Pegasos Royal, temiz odaları, güler yüzlü personeli, harika kumsalı ve tertemiz havuzları ile gerçekten keyifli bir tatil imkanı sunuyor. Kahvaltı ve yemek çeşitleri ve kalitesi oldukça tatmin edici. Her an bir personel bir ihtiyacınız var mı diye yardımcı olmaya çalışıyor. Tatilimizin rezervasyon anında yardımcı olan Eren Bey başta olarak otelden son çıkışımıza kadar bizimle özenle ilgilenen tüm otel çalışanlarına teşekkür ederim. Keyifli bir tatil arayanlara özellikle tavsiye ederim.

Oda ipucu: Deniz manzaralı odaların manzarası çok güzel
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
1  Teşekkürler 794cemalk

1 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle (23-29 temmuz) kids restoran bölümündeki Semih beye çok teşekkür ediyoruz. İşine saygısı olan ve sabahtan akşama kadar yüzünden gülümsemeyi eksik etmeyen nazik ve saygılı bir beyefendi. Umarım otel yönetimi bunu gözardı etmez☺️ otele gelecek olursak geçen yıl memnun ayrıldığımız için bu yılda tercih ettik. Yine memnun ayrıldık. Temizlik olarak gayet iyi. Yemekler yeterli ve lezzetli. Animasyon ekibi ve aktiviteler geçen yıl ile aynı. Müziklerde bile değişiklik yok☺️ Tüm yönetim ekibine ve restoran ekibine ( SEMİH BEY) çok teşekkür ederiz. Tekrar görüşmek üzere.

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
2  Teşekkürler Kezban Ç
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Pegasos Royal-Resort-Club Team - Aqi Pegasos Royal, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Ağustos 2024

26 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bu senede otel çok güzel,herkese çok teşekkürler özellikle otel genel müdürü Cemal beye ve ozan beye,restaurantta umut altın beye teşekkür ediyorum.odalar çok temiz yemekler çok lezzetli kumsal harika otelin Diversey kullanması güven veriyor

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
1  Teşekkürler emre s
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Pegasos Royal-Resort-Club Team - Aqi Pegasos Royal, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Temmuz 2024