Tom M

Eşsiz tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 5 May 2024
2023 senesinde Ağustoa ayı içerisinde mükemmel bir hafta tatil geçirmemşzd sebep olan hotel ve özellikle Ata arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. personel yemek ve hotel şahaneydi bu sene yerimizi ayırttık görüşmek üzere.
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Yanıtlanma zamanı: 16 May 2024
Değerli Misafirimiz,

Öncelikle Otelimize göstermiş olduğunuz ilgi ve Tripadvisor'a yazmış olduğunuz değerlendirme için içtenlikle teşekkür ederiz.
Tatilinizden memnun kalmanız ve bu güzel düşüncelerinizi bizlerle paylaşmanız, bizim için en güzel motivasyon kaynağıdır.
Teşekkürleriniz çalışanlarımıza mutlaka iletilecektir.
Güler yüzlü ekibimizle, tadı damağınızda kalacak lezzetleri bir kez daha tatmanız, Pegasos Royal’in keyfini çıkarmanız için sizleri tekrar misafir etmekten mutluluk duyarız.

Aqi Pegasos Royal noktasına 2.5 km mesafede
Avsallar bölgesindeki diğer otellere bakın
3.232
3.232
16-21/4.133 yorum
4 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

Hersey için çok teşekkür etmek istiyorum hotele her sene geliyoruz bu senede kaliteden ödün vermemesi efsane bu kalitenin en büyük sebepleri animasyon ekibinden ekin ve slava beyler seneye tekrar geliyoruz umarım onlarda olur teşekkürler

1  Teşekkürler Önder G
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Pegasos Royal-Resort-Club Team - Aqi Pegasos Royal, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Mayıs 2024

4 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

O kadar güzel ki rahat ve temiz koşullarda kafa dinleyip aynı zamanda çok fazla eğlenebileceğiniz bir yer. . Her sene bıkmadan tekrar tekrar geleceğim yerler arasında. Özellikle Ata Karataşın ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim her zaman bizimle ve ailemle ilgilendi elinden geleni yaptı .

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
1  Teşekkürler Ali Y

4 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

Herşey çok güzeldi, güzel anılar biriktirdim, personeller güler yüzlü çok güzel insanlar geldiğimiz ilk günden beri ata karataş isimli personel çok yardımcı oldu güler yüzüyle samimiyetiyle çok ilgilendi herşey için pegasos ailesine teşekkürler.

Konaklama tarihi: Aralık 2023
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
1  Teşekkürler Muhammet S

4 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

4 arkadaş geldik aile gibi ortam yemeklerin lezzeti denizin güzelliği bizi bizden aldı gece showları sabah aktivleri çok iyi profesyonelce özellikle ekin ve slavaya beyler bizim için çok değerli onlar için tekrar ziyaret edeceğiz çok teşekkürler

1  Teşekkürler Yakup K

4 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kayseriden tatil için pegasos hoteli tercih ettik orda ekin kardeşimizi bizi karşıladı ilgi ve alakası üst seviyedi kendisine burdan bir kez daha teşekkür ediyoruz efsane ötesi hotel türklerin eğlence olarak tercih rtmesi gerken hotel

1  Teşekkürler Ali S
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Pegasos Royal-Resort-Club Team - Aqi Pegasos Royal, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Mayıs 2024