Her şey çok güzel evin içindeki havuz gayet yeterli öyle küvet gibi değil pandemi döneminde ortak havuz istemeyenler için bu şartlarda bundan iyisi can sağlığı tek bir şey kafamıza takıldı hayvanat bahçesi adı altında bir bölüm var tavuklar ördekler kazlar dışarda mükemmel bir ortam ancak 4 köpek hep küçücük bir kafeste geldik gittik orada onlara çok üzüldüm gezdiren yok veya dışarda dolaşmalarına izin verilmiyor gibi geldi köpekleri hapse atmışlar gibi hissettirdi çocuklara tek problem buydu müdür bey lütfen köpeklerin dışarda dolaşmasına izin verin gezdirin zaten uysal hayvanlar belli o hayvanların orada kimseye bir faydası yok
Merhaba;
Öncelikle termal tatil serüveninizde bizleri tercih ettiğiniz için ve Başaranlar Termal e son ziyaretinizde vaktinizi ayırarak deneyiminizi Tripadvisor aracılığı ile paylaştığınız için teşekkür ederiz. Hayvanat bahçesinde bulunan köpeklerimizin haftanın belirli günlerinde belirli saatlerde çıkarılıp serbest bırakılmaktadır ilginiz için ayrıca teşekkür ederiz.Sizleri her zaman tesisimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla,
Sibel Bilir
İlk defa İnternet üzerindeki yorumlara bakarak gelmiş olduğumuz tesiste 2+1 villa tipi dairede konakladık. Kendi evimiz kadar rahat ve huzurlu bir ortamda Güler yüzlü ve özverili çalışanlar eşliğinde geçirdiğimiz tatil için tüm çalışanlara sonsuz teşekkür ederim.
Değerli Misafirimiz,
Öncelikle bizi tercih ettiğiniz ve kıymetli zamanınızı ayırıp tesisimiz ile ilgili deneyimlerinizi Başaranlar Termal adına Tripadvisor 'da paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Geri dönüşleriniz sizlere sunduğumuz hizmet kalitemizi arttırmak için bizler için önemlidir.Sizleri her zaman tesisimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla,
Sibel Bilir
Şehir yaşantısından uzak,doğanın içinde temiz havası ve şifalı suları ile çok güzel bir tatil ve dinlenme yeri. Personelin ilgisine ve güler yüzlülüğüne hayran kaldık. Sabah kahvaltısı güzel akşam yemekleri lezzetliydi.en kısa zamanda daha kalabalık olarak gitmeyi şimdiden planladık. Teşekkürler.
Değerli Misafirimiz;
Sibel Bilir
1+1 ve 2+1 de kalma imkanı bulmuş ve de birkaç sene gitmiş birisi olarak 1+1 ler apart konseptinde güzel ve de sıcak aşağıda soğuk ortam görmeden lokantaya inebiliyor havuz ve diğer su imkanlarından yararlanabiliyorsunuz
2+1 ler ise kalabalık aileler için çok ideal geniş ve ev ortamını aratmayan bir yer.
Sıcak termal su çok güzel ve de ev ortamında ailecek havuz şeklinde girilebiliyor olması ayrıca güzel.
Termalin hakkı verilmiş.
Ancak şubat ve yaz dönemi fiyatlarının normalin nerdeyse 2 katı olması tüm bu güzelliklerden istifade etmeye imkan vermiyor. Bu dönemlerde biraz daha insanların kesesine uygun fiyatlandırma yapılırsa tadından yenmez mükemmele daha yakın bir durum olur.
Murat Bey yorumlarınız için teşekkür ederiz.
Daha once 1+1 oda da kalmistik ve memnun olarak ayrilmistik. Bu sefer 2+1 villa tipini tercih ettik ve yemekleri kendimiz yaptik. Genelde tesise gelenler bizim gibi daha once gelip memnun ayrilan ziyaretcilerdi. Odalarda hersey dusunulmus tüp,terlik, havlu v.b. odalarda bulunan havuzlar gercekten buyuk ve kullanisli. Tesisleri guzel. Fiyat performans acisindan ter ih edilebilecek bir yer. Masaj ucretleri ucuz. Memnun kaldik.
Yorumunuz için teşekkürler Yasin Bey
Apart daire şeklinde tatilinizi yapabiliyorsunuz. Yemeği ister evde kendiniz yapabilirsiniz. Ya da tesiste yiyebilirsiniz. Her şeyden önce temizliğe çok dikkat ediliyor. Kompleks dönüşümlü kullanıldığı halde temiz ve düzenli. Çalışanlar Güleryüzlü ve nazik. İstek ve şikayetlerinizle hemen ilgileniyorlar. Hayvan dostu bir tesis. Kendine ait bir hayvanat bahçesi var. Her yerde tavus kuşları, kazlar ve ördekler dolaşıyor. Çok dingin ve tantanasız bir yer. Eğer kafamı dinleyeyim diyorsanız tam size göre. Gazlıgölün termal suyunu anlatmama gerek yok. Burada her Çeşmeden termal su akıyor. Eğer herşey dahil otellere saçma sapan konsenptlere para akıtmak istemiyorsanız burası fiyat itibariyle de uygun. Daire için verdiğiniz para ile tüm tesislerden yararlanabiliyorsunuz. Uzun lafın kısası deniz ve çılgın eğlence yerine şifa ve kafa dinlemek istiyorsanız Başaranlar Termali tavsiye ederim.
Yorumlarınız için teşekkür ederiz Ali Bey