Genel olarak bütün hizmetlerinden memnun kaldıgı bir otel ve tatil oldu özellikle çoçuklu aile oldugumuz için çoçuk animasyon ekibi Raziye ve Beyza animasyonları mükemmeldi gönül rahatlığıyla eglenebileceğiniz bir yer
- Ücretsiz Wifi
- Ücretsiz otopark
Ilk defa tercih ettigimiz bu otelde gayet keyifli zamanlar gecirdik. Kizim burda cok mutlu oldu. Animasyon ekibi Beyza ve Raziye hanima, Ayhan beye gosterdikleri ilgiden dolayi cok tesekkur ediyoruz. Onlarla cok eglendik. Misafir iliskileri Merve hanimada ilgisinden dolayi tesekkur ederiz.
Ailemizle birlikte 5 gun kaldığımız otelde hersey harikaydı.Yemekler,temizlik .
Animasyon ekibi Beyza hanım Raziye hanım ve Ayhan bey sayesinde gün boyunca süren etkinlikler de çok keyifliydi.
Gelmek isteyenlere tavsiye edilir.
Otel için diyecek tek olumsuz yorum yok.Çalışanlar personeller çok güzel yüzlü ve ilgililerdi. Ayrıca animasyon ekibindeki Beyza ve Raziye hanıma çok teşekkür ediyorum çok çok ilgililerdi kızlarımla ve bizlerle.. artı mini claptaki kızlarımın arzu ablasınada çok teşekkür ederiz samimiyeti ve güler güzü için. Son olarak ta otelin yemekleri tek kelime efsaneydi. Genel olarak çok başarılı bulduk
İlgi ve alaka. Hizmet çok güzeldi. Özellikle animasyon ekibi hiç boş durmuyor ve çok ilgililer. Teşekkür ediyoruz. Beyza hanım ve Raziye hanıma çok teşekkürler. Tam bir kaplıca tatil yapılacak yer. Şiddetle herkese tavsiye ediyorum.
Afyona gelince mutlaka uğramanız gereken bir otel servisler animasyon havuz her manasıyla harika ailenizle arkadaşlarınızla gelince havuz etkinlikleri canlı müzik masaj hizmetleri hamamları geldiğinizde göreceksiniz çok güzel