“Her zaman lezzet ayni”

Daha fazla restoran detayı
Yemek seçenekleri: Dışarı Yemek Servisi, Rezervasyonlar
Yakın çevre: Kips Bay
Yorum Zamanı: 1 Ağustos 2016

Aile ve arkadas toplantilari icin, alistigimiz damak tadinin gayet guzel sunuldugu, servisi guzel, temiz bir ortam. Tipik bir Turk Lokantasi. Yemekler lezzetli ve doyurucu. Her iki farkli mekaninda da NYC'de zaman zaman ugrayip yemek yedigimiz bir lokanta.

Ziyaret tarihi: Ocak 2016
Teşekkürler MujganA5
  • Diğer diller

3-7/267 yorum

Yorum Zamanı: 7 Ocak 2016

antep mutfagi icli kofte adana ezme ozledigimiz tatlari bulabildigimiz bir yer kesinlikle tavsiye ederim eger yoliunuz bu tarafa duseres mutlaka ugrayin

Ziyaret tarihi: Şubat 2015
1  Teşekkürler 976candant
Yorum Zamanı: 24 Temmuz 2015 mobil cihaz aracılığıyla

Yemek yerken seyrettiğim memleket fotoğrafları ile ülkeme daha çok hayran oldum. Istanbuldaki restoranları aratmayan lezzet

Ziyaret tarihi: Temmuz 2015
1  Teşekkürler fehimf
Yorum Zamanı: 26 Kasım 2014

Ali baba new yırk gibi büyük bir metropolde Türkiyedeki damak tadını aratmayan bir lezzet sunuyor.hijyen üst düzeyde.yemeklerde iyi ürün kullanıyorlar.özellikle adana kebap öneriyorum.porsiyonlar son derece büyük ve fiyatlar uygun

Ziyaret tarihi: Kasım 2014
    • Atmosfer
2  Teşekkürler Batur35
Yorum Zamanı: 4 Mayıs 2014

Türk yemekleri için iyi bir seçim. Tüm çalışanlar çok yardım sever. Her şeyiyle çok doğru bir tercih.

Ziyaret tarihi: Mart 2014
    • Atmosfer