Nazım Bulutcu
İzmir, Türkiye

Huzur dolu sakin bir tatil...

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 17 Ağu 2024
Sakin, rahat, huzurlu bir tatil geçirmek istiyorsanız mutlaka gelmeniz gereken Boutique otel burası, yemekler lezzetli ve çeşitli, personeller ilgili ve güleryüzlü, havuz ve deniz çok güzel, en önemlisi hiç bir şey için koşuşturmak zorunda kalmamak. İki senedir burdayız, nasipse seneye de gelmek isteriz.
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
İşletme Sahibi Hotel Management - Crystal Boutique Beach, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 13 Eyl 2024
Değerli Misafirimiz,
Crystal Family Resort & Spa otelimizi tercih ettiğiniz için en içten teşekkürlerimizi sunar, konaklama deneyiminizi paylaşmak için ayırdığınız zamanın bizler için son derece kıymetli olduğunu bilmenizi isteriz. En kısa zamanda sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla,

Crystal Boutique Beach noktasına 0.4 km mesafede
Crystal Boutique Beach noktasına 0.1 km mesafede
  • travelup.com
Crystal Boutique Beach noktasına 1.4 km mesafede
Crystal Boutique Beach noktasına 0.8 km mesafede
Boğazkent bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/55 yorum
15 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Crystal boutitıque çalışanları son derece ilgili ve güler yüzlü, yaşar hanım ve beraber çalıştığı kişiler çok iyiydi. Family otelde de bu otelde de yiyecek içecek servis ve genel temzlik oldukça iyi fakat havuzda yeterli temizlik yok, filtreler yetersiz kalıyor daha temiz olmasını beklerdim. Plaj havluları çok eski ve yeteri kadar temiz değil, rahatsız edici bir durumdalar. Hazırlıklı gelinmesini öneririm (fazla havlu almak iyi olacaktır). Familydeki etkinliklerden de oldukça memnun kaldık. Fakat gün içerisinde bir iki aktivite de olsa boutique kısmında da olabilirdi, burası fazlaca huzurlu ve sakin.

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Bengisu K
İşletme Sahibi Hotel Management - Crystal Boutique Beach, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Eylül 2024

Crystal Family Resort Otel

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
18 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Cristal butik otelini sezsiz ve sakin çalışanlar düzgün olduğu için tavsiye ederim. Yemekler gayet başarılı. Temizlik ve çalışanları çok saygılı ve düzgün çalışıyorlar. Butik otel tarafında denize girmek çok keyifli ve sakin kısaca otel çok keyifli

Teşekkürler Meltem C

13 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Müşteri ilişkilerindeki Muhammed Ali Beyin alakart için yaptığı jest'ten dolayı teşekkür ederiz
Müşteri ilişkilerindeki Mesude Hanım'ın Dila Nur Hanım'ın ve Halil Bey'in ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz
Family resort'taki restaurant bölümündeki Yeşim hanım ve Melek hanıma teşekkür ederiz
Butik oteldeki restaurant bölümündeki Emre Bey'in türkkahvesini içmenizi tavsiye ederiz
Tüm çalışanların güler yüzlü davranışları bizi çok memnun etti resepsiyondaki Hatice hanım gibi
Bence bu otel herkesi memnun edecektir
Havlu peşinde koşmuyorsunuz her çeşit yemek var dondurma istediğiniz kadar yiyin pastanesi gerçek pastane gibi dondurmalar kaliteli

Teşekkürler ŞERMİN T

13 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Hersey çok özenli çok güzeldi
personel güler yüzlü
Yemekler çok lezzetli
Çok memnun kaldım tüm ekibe tek tek teşekkür ediyorum ve tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum 😊 herkese tavsiye ediyorum bayıldımmm 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

• Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler Doğukan B

9 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel butik bir otel , odalar temiz ,düzenli tertipli,temizliği günlük yapılıyor, plaj havluları odalara bırakılması mükemmel, daha önceleri farklı gittiğimiz otellerde kuyruklar oluyordu, odaya her gün düzenli bırakılması çok güzel , yemekler kaliteli,çeşitlilik açısından çok iyi ve personel harika ötesi güler yüzlüler,disipli,tertipli, hijyen kurallarına dikkat ederek çalışıyorlar, çok 🌟🌟🌟personele💜💜tercih edilebilir bir otel

Teşekkürler Alev Y
İşletme Sahibi Hotel Management - Crystal Boutique Beach, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Temmuz 2024

Sayın Misafirimiz,

Crystal Boutique Beach Resort Adults Only otelimizi tercih ettiğiniz için en içten teşekkürlerimizi sunar, konaklama deneyiminizi paylaşmak için ayırdığınız zamanın bizler için son derece kıymetli olduğunu bilmenizi isteriz. En kısa zamanda sizleri Crystal Hotels otellerimizde tekrar ağırlamak dileklerimizle...

Saygılarımızla,
Otel Yönetimi