Turan Atik
İstanbul, Türkiye

Çoçuklu aile için uygun değil

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 24 Ağu 2017mobil cihaz aracılığıyla
Sözde dört yıldızlı bir otel ama tam anlamıyla fiyasko el tutulacak hiç bir şeyi yok odada su bile yok istedim yan tarafta benzin istasyonundan alıp getiriyorum dediler yataklar rahatsız çoçuklar için yatak yok çekyat var suit var dediler ondada çoçuklar için yatak yok aile için uygun değil
Konaklama tarihi: Ağustos 2017
Ipekyolu Park Hotel noktasına 3.1 km mesafede
Ipekyolu Park Hotel noktasına 1.2 km mesafede
Ipekyolu Park Hotel noktasına 8.4 km mesafede
Ipekyolu Park Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Maçka bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/31 yorum
17 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel Maçka ilçesine yakın bir konumda ana yol kenarında bulunuyor. Yemyeşil bir doğada uyumak huzur verici. Ancak resepsiyon ve otel personeli çok ilgisiz müşteri memnuniyeti adına pek olumlu yaklaşımlarını göremedim. Oda eski ve yatak son derece rahatsızdı. Kahvaltı fena değildi.

Konaklama tarihi: Mayıs 2017
1  Teşekkürler ALİ A
26 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel Maçka'nın çıkışında ana yol üzerinde. Otel 4 yıldızlı ama bence haketmiyor. Şirketler uyguladıkları fiyat olan gecelik 120 TL' ye 1 gece kaldım. Resepsiyonda profesyonel bir çalışan yoktu, sabah fatura için uzun süre bekledim. Oda temizdi, odadaki buzdolabında hiç bir şey yoktu. Sabah kahvaltısı çeşit olarak çok azdı. Küp şeklinde kesilmiş kaşar peyniri küflenmişti. Otellere neye göre yıldız veriyorlar? Sonra hiç kontrolü yapılmıyor mu? Ancak mecbur kalırsanız kalabileceğiniz bir otel.

Konaklama tarihi: Ağustos 2016
Teşekkürler MURAT G
30 Mayıs 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel yeni eşyalar iyi ama işletmenin çalışması lazım. Hava 10 derece ısıtma kapanalı 20 gün olmuş. İkinci yorgan idare etti. Balkon kapısı kilitlenmiyor. Balkon kapısı ayrılmış, sol üst köşeden hava üfürüyor. Tuvalet kağıdı ile tıkadık.
Kasa kilitli kalmış, resepsiyon siz yapmışsınızdır dedi çıktı.
Kahvaltı bir yıldız. Yemekler iki yıldız.
Neyse yoklukta idare eder.
Temizdi en azından herşeyden önemlisi oydu.
Biraz Hotel Impossible izlemeleri lazım.

Konaklama tarihi: Mayıs 2016
2  Teşekkürler muraterdis
3 Haziran 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kahvaltısı dışında gerçek güzel temiz konforlu.yöresel lezzetlerde olabilirdi. Konum olarak da özellikle Sümela Manastırına gitmek isteyenler için oldukça uygun. Çalışanlarının da çocuklarımıza karşı ilgisi bizi mutlu etti. Tavsiye edilir 😉

Konaklama tarihi: Mayıs 2015
Teşekkürler ELA O
2 Haziran 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şehrin gürültüsü ve karmaşasından uzakta güzel bir uyku uyumak ve Doğa içinde uyanmak isterseniz çok güzel bir seçenek. Odalar gayet geniş ve işlevsel. Internet bağlantısı bazen problem olabiliyor. Sabah kahvaltısının saatini kaçırdığım için kahvaltı tabağı ayarlayıp mağduriyetimi giderdiler. Sümela Manastırı ve çevresinde başka bir alternatif aramaya gerek yok.

Konaklama tarihi: Haziran 2015
Teşekkürler Cem Ü