Konumu, doga manzarasi, kahvaltisi ve misafirperverliklerinin yaninda odalarin konforu ve temizligi... Hersey harikaydi. Trabzon'a gelindiginde konaklama icin baska bir yer arastirmaya gerek yok. Muhammet bizi kahvaltida muhtesem agirladi ona da ayrica tesekkur ediyoruz 😊
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Harika bir manzarada mükemmel bir uyku çektik. Çalışanların hepsi güzel yüzlü ve yardımseverdi. Kahvaltısını anlatıcak kelime bulamıyorum yaptığım en iyi serpme kahvaltıydı. Odalar tertemiz ve kocamandı. Çok memnun kaldık.
Konaklama tarihi: Temmuz 2019
bering2014 adlı kullanıcıdan Voice Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler bering2014
Kesinlikle gitmeli gormeli ve dogayi bu otelde yaşamalisiniz tum çalışanları cok saygili oralar cok rahat heryer cok temiz yemekler harika bugune kadar gittigim en muhteşem otel diyebilirim..tesekkurler voice otel..
Konaklama tarihi: Haziran 2019
Fatma Ö adlı kullanıcıdan Voice Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Fatma Ö
407ay_eg_lh
Fındıklı, Türkiye
24 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Emre bey ve eşinin samimiyeti evimizde hissettirdi.Maçka’da doğal manzarası en güzel otel. Son derece temiz ve modern tarzda odalar. Kahvaltı güzel. Sessiz sakin huzurlu. Manzara mükemmel. Konforlu ve geniş odalar. Odalarda ihtiyaç duyabileceğiniz herşey var.
Konaklama tarihi: Nisan 2019
407ay_eg_lh adlı kullanıcıdan Voice Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 407ay_eg_lh
tizetmerve_
Gölbaşı, Türkiye
11 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Herkese Merhaba Söze nasıl başlasam bilemiyorum çünkü ilk kez bir otel bizi ayrılırken üzdü. Sahiplerinin yardımseverliği, gülen yüzleri, yardımcı olma çabaları.. otel deseniz zaten mükemmel evdeymişsiniz gibi hissediyorsunuz. Odaya yorgun argın yerleşir yerleşmez kahve ikram ettiler :) halden anlayan bir işletme. Kahvaltıdan sonra bize çevreyi anlattılar.. her odaya her müşteriye özel ilgi alaka aile sıcaklığı.. teşekkürler 👏🏽👏🏽
Konaklama tarihi: Haziran 2018
tizetmerve_ adlı kullanıcıdan Voice Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler tizetmerve_
nzmgl
Gaziantep İli, Türkiye
2 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Genelde yorum yapmıyordum burada ama buradaki hizmeti es geçemezdim . İlk yorumumu Voice hotel için yapıyorum 4 gündür 3 aile olarak karadenizi geziyoruz Şu ana kadar hep aile işletmelerinin olduğu yerleri gezdik ama hiç bu kadar sıcak karşılandığımız bir yer olmadı Samimiyet ,güler yüz evde misafir ağırlanmış gibi özenli bir hizmet 👍 Temizlik ve hijyen konusunda Harika Kahvaltı daki herşey taze Tek kelimeyle nefes aldık burda Ayrılmak istemedik nerdeyse Tüm ekibe herşey için teşekkür ediyoruz
Konaklama tarihi: Ağustos 2017
nzmgl adlı kullanıcıdan Voice Hotel hakkında bilgi alın