Filiz y

Inanın abartmıyorum...

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 6 Eki 2016mobil cihaz aracılığıyla
Ben annemle beraber hanimeli konaginda 10 gun konakladim.ilk gunden son gune kadar hicbir sorun yasamadik.murat bey konagin sorumlu muduru misafirlerini rahat ettirmekte ve memnuniyetlik konusunda cok hassas..oyleki yoldayken bile bizim varis saatimize gore sanki aileden birisini beklermiscesine saat takip ederek tarakli bolgesine giriste yol durumu hakkinda ariyor...dolu dolu agir valizlerimize odamiza cikarken elimizi bile surdurmedi..yardimci bayanlarda nazan ve nigar hanimda etrafinizda seferber..bunlatici degil ama evinizde hissi yasatip ayni zamanda evinizde elinizi sicak sudan soguk suya sokmamaniza ugrasan bir ekip..standart bir kahvalti saati yok..kisiye ozel kahvalti saatleri..temiz ve guvenilir herseyden once..bahcesi huzur verici..oturup kahvenizi icip kitabinizi okuyabilirsiniz..kahvaltisi gayet doyurucu ve guzel..biz cok guzel bir on gun gecirdik..gercekten dinlendigimizi hissettik..kendimize ayirdigimiz vakti guzel gecirmemiz icin seferber olan murat bey nazan hanim ve nigar hanima cok tesekkurler..huzur sakinlik ve dinlenmek amaciyla tatil ariyorsaniz mutlaka buraya hanimeli konagina gelin ..
Sahibi banut953 - Hanımeli Konağı, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 7 Eki 2016
Çok çok teşekkürler güzel yorumlarınıza Filiz Hanım. Saygılar, Selamlar..
Hanımeli Konağı noktasına 1.3 km mesafede
Sapanca Çağlayan Bungalow
Hanımeli Konağı noktasına 35.1 km mesafede
Hanımeli Konağı noktasına 35.1 km mesafede
Hanımeli Konağı noktasına 35.3 km mesafede
Tarakli bölgesindeki diğer otellere bakın
25-30/41 yorum
22 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı

Sabah bahçede ev yapımı reçeller ile sakin bir ortamda kahvaltı ile güne başlayıp,akşam sessiz yıldızlı gecede yemek ile biten bir gün sonrasında sessiz nostaljik bir odada uyumak,en güzel detay:eve ayakkabı ile girilmiyor.

Oda ipucu: odaların hepsi sessiz
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
1  Teşekkürler esmaBaykan
Sahibi banut953 - Hanımeli Konağı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Ekim 2016

Güzel yorumunuz için çık teşekkür ederiz. Sevgiler, Saygılar

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
13 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı

Ailece, bircok emsaline gore yuksek ücreti olmasina rağmen 3 oda ayırarak kalmak gormek istedik. Konakta cok ciddi emek sarfedildigi gerçek ancak başta hizmet anlayışındaki samimiyetsizlik ve ticari kaygı firsatcılığını hissetmek bizi rahatsız etti örneğin istanbulda 30 tl bile tutmayacak bir menü size 50 tl ye sunuluyor. Bir diger konu isletme sahiplerinin sanki size müşteri degilde evine konuk ederek iyilikte bulundugu kişilermis gibi davranmasi yeterli turistik tecrubeye sahip olmadiklari görüşü edinmenize yol acabiliyor. Bunedenle sadece emeğe saygidan 3 yildiz veriyoruz anca bir gece kalip hayal kırıklığı ile istanbula geri döndük. Son bir not Tarakli da cok ozel bir yer degil ulaşmak cok zahmetli

3  Teşekkürler Mustafa Y
22 Mayıs 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yer olmadığından, taraklı-göynük-çubuklu gölü gezimizde sadece kahve içmek için uğradık. Konağın sahibesi odaları da gösterdi, konak çok bakımlı, iç döşemesi son derece zevkli ve temiz, bölgede kalınabilecek en güzel ve temiz yerlerden.

Konaklama tarihi: Mayıs 2016
1  Teşekkürler EmelUlukan

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla..

28 Şubat 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Taraklı'da en doğru adres. Çalışanlar Ilgili ve kibar. Ayşe Hanımın köpüklü helvası mutlaka tadılmalı. Odalar Temiz ve sıcak bir ortam. Grupça kalıp eğlenebileceğiniz bir yer. Buraya gelenler Göynük'ü de gezmeli.

Konaklama tarihi: Şubat 2016
1  Teşekkürler UmutTEZERER

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla...

3 Mayıs 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

TripAdvisor yorumlarına güvenerek ufak bir tür yapalım dedik arkadaslarla... Fakat bu kadar güzel olabileceğini düşünmemiştim. Doğa baharın bütün nimetlerini sundu önümüze. Otel çalışanları Ayşe Hanım ve Murat Bey de öyle. Evimizde gibiydi. Akşam yemeğiniz kaçta hazır olsun sabah kaçta kalkacaksınız kahvaltimizi hazirlayalim yemekte ne alırsınız vs. HERŞEY size göre ayarlanıyor. Odalar tertemiz hersey mis gibi lavanta kokuyor. Kafamı dinlemek hem de uygun fiyata mükemmel hizmet istiyorum diyorsanız bizce fevkalâde nin fevkinde. Kahvaltı fiyata dâhil ve inanılmaz lezzetli. Yemekler de öyle. Özellikle kesme corbayi ve kalburabasti tatlısını tavsiye ederim. Ve gitmisken Göynük ve Çubuk Gölü'nde bir gezinti yapmayı unutmayın.

Konaklama tarihi: Mayıs 2015
1  Teşekkürler ÇİĞDEM Ü

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla..