neslihan adem
Niğde, Türkiye

Tatil

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 24 Tem 2022mobil cihaz aracılığıyla
Tatil için 5 kişilik bir aile gittik 2 oda da konakladık. Kahvaltı açık büfe oda fiyatına dahil. akşam yemeğini ucretli yiyorsunuz bizim kaldığımız gece açık büfeye geçtiklerini ve kişi basi 95 tl olduğunu söylediler.ancak açık büfe biraz kapalı büfe idi .ana yemeği görevliler veriyor salatalar siz alıyorsunuz. Cunda ve ayvaliktaki fiyatlara göre uygun sayılır ancak organizasyon eksikliğinden yemekler biraz sıkıntılı .saat 17.00 dan önce sayı alıyorlar ona göre yemek cikiyor dediler son gün önceki günün yemeği ve salatalarini ikram ettiler vasat bir durumdu.temizlik orta düzeyde siz görevlilere söylerseniz temizliyorlar.kahvalti da iyi.deniz soğuk duba plajı yakın.sarimsai plajı badavut plajı gidilecek plajlar.otelin havuzu işinizi görür. Havuz basinda atistirmalik var fiyatlar normal.Gezecek yer çok ancak heryerde araba parkı ücretli.gidecek olanlara iyi tatiller.
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Havaalanı ulaşım hizmeti
Cunda Uygulama Hotel noktasına 4.1 km mesafede
    Cunda Uygulama Hotel noktasına 3.7 km mesafede
    Cunda Uygulama Hotel noktasına 3.7 km mesafede
    Cunda Island bölgesindeki diğer otellere bakın
    9-14/147 yorum
    22 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

konum manzara cok guzel,odalar biraz dar otelin ici yeni guzel ama odalar idare eder diyelim.kahvaltiyi cok begendik kullanilan sutler urunler hep iyi markaydi.odolarda kettle yoktu kaldirilmis en buyuk eksikligi caysizlikta yasadik😅11de servis bitiyordu cay 6lira..temizlik gayet iyi otel pril pril..havuz cok kalabalik degil temizdi fakat soguktu hemen yan tarafta duba plaji var.otelde acikirsaniz tost makarna hersey mevcut.cevresindede uygun fiyatli yerler var.otele 10da giris yaptik bize kahvalti bitti denildi ertesi gunse 11de bittigini ogrendik sebebini sordugumda grisimizin o saatte baslamadigini ondan oyle soylendigini belirttiler yillardir otele giderim hic boyle birsey gormedim uzak yoldan geldiginiz icin soylemeden buyur ederler.cocuklarimizla guneste cikip hic bilmedigimiz yerde kahvalti aradik egitimci bir otele hic yakistiramadim soyleseylerdi parasini verip yerdik bu buyuk bi eksi oldu

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
    1  Teşekkürler 932uui
    22 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok başarılı bir tesis. Geçen yaz da ailem ile konaklamıştım. Temizlik ve hizmet ön planda. Çalışanlar ve öğrenciler çok yardımsever. Kahvaltı için açık büfeye geçilmiş. Kesinlikle harika. Peynir çeşitleri extra tebriği hak ediyor. Havuz başındaki kafede çok iyi Ayvalık tostu yapılıyor, tavsiye ederim. Resepsiyonda İrfan bey ve Damla hanım her zamanki gibi güler yüzle karşılayıp yardımcı oldular. Ayvalık ve Cunda’da başka yer aramanıza gerek yok.

Oda ipucu: Konumu merkezi. Otoparkı geniş ve yeterli. Havuza bakan lobi cafede kahvenizi içmeyi unutmayın
    Konaklama tarihi: Haziran 2022
    Teşekkürler HsynShn
    6 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu yazıma denk gelirseniz otele gidip gitmemek için ihtiyacınız olan herşeyi bulacaksınız. Biz 2-3 gün kala baktığımız için cunda otelleri 700-800 ₺ den aşagı değildi fiyatından ve tavsiyeden dolayı tercih edip gittik. Tek kişi 300 ₺ çift kişi 500 ₺

Otelin konumu güzeldi cunda ile ayvalığın tam ortasında, o yüzden araç şart.

Temizliğini gelirsek çok yetersizdi ,hergün oda temizliği istememe rağmen temiz olmuyordu.

Önünde ücretsiz otoparkı var.

En çok merak edilen konulardan biri kahvaltısı,gittiğiniz tatilde kahvaltı ve yemeklerde lezzet arayan kişilerdensiniz denemek için aşağı hiç inmenize gerek yok ben deneyimledim ilk sabah ve sonrasında hiç gitmedim , aç kalmazsınız ama keyif alamazsınız.

Devletin elinde böylesine güzel konumda olan bir otelin bu kadar kötü olması çok üzücü bir durum,personeller öğrenci bence hiç devam etmesinler bıraksınlar insan bu yaşta biraz istekli olur 😊 böylesi bir oteli çok daha iyi yönetecek bir yönetici lazım eğer bulamıyorsanız bana ulaşabilirsiniz

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
    Teşekkürler sercnn
    6 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Cunda adasında değil öncelikle, lale adasında. Cundaya 12 dk arabayla. Konumu denize sıfır ancak denize sıfır oda vermediklerinde bu da manasız. Plajı yok, yakınlarda halk plajı var ancak girlmez ve çok yol kenarında. Havuzu zaten çocuklar işgal etmiş, her yere su sıçratıyorlar dolaşılmaz bile. Kahvaltısı çok çok çok kötü. Fabrikasyon ürünlerle dolu ve sağlıksız gözüküyor. Bir gün denedikten sonra hep başka yerde yedik. Kovid tedbirleri çok sıkı değil, temizlik biraz zayıf. Odalar çok yakın, çok ses geliyor. Temizlik çok zayıf. Her gün temizletmeme rağmen asla temizlenmiyor yeterince. Tek artısı ucuz. Bir daha gelir miyim? Gelmem

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
    1  Teşekkürler Derya O
    21 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Uygulama otelinin amacı bellidir, bunu bilerek ve daha önce bir çok uygulama otelinde konaklamış bir aile olarak gittik ama hüsrana uğradık. Resepsiyon ukala, servis elemanı öğrenciler bezgin, temizlik desen vasat ötesi.. Otelin tek iyi yanı konumu. Biraz daha az maliyetli olsun ve pandemi ortamında kamu kurumunun temizliğine güvenebiliriz diyorsanız orası cunda uygulama oteli değil. Yani fiyat eh işte ama sabah kahvaltısından, oda temizliğine, resepsiyonun çözüm üretemezliğine kadar her şey hayal kırıklığı. O güzelim otel iş bilmezlerin elinde heba oluyor. Bunu gören bir yetkili varsa eğer, lütfen orayı kalkındırmak için çaba sarfedin. O konumda Cunda'da başka bir otel yok, harika bir yere sahip. Bunun çok daha akıllıca kullanılması gerekiyor bence.

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
    Teşekkürler 24o_uz_