Selim D

Dingin ve Lezzetli

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 15 Nis 2024
Otelin konumu çok iyi. Burası kasaba merkezinin az dışında kalıyor ancak ona rağmen sahile 4 dakika yürüme mesafesinde. Sahile inince hemen limanın yanındaki otoparka iniyorsunuz. Orası artık kasabanın merkezi sayılır.

Kahvaltısı inanılmaz lezzetli ve son derece çeşitli. Kahvaltıda dahi 4 çeşit soğuk meze vardı.
Pişi, kıymalı börek, tepsi böreği, çeşit çeşit peynir, Lor, ev yapımı reçeller, patates graten, arka masada tatlı var. Mantarlı omletin malzemesi dahi oldukça doluydu. Filtre kahvesi de gayet lezzetli.
Bahçede kahvaltı keyfi sırasında güzel müzik çalıyor. Bir yere gitmek istemezseniz de gün boyu oturup kitap okuyabileceğiniz bir bahçesi var.
Otelin havuzu yok ama gerek de yok.

Ağırlama ve ilgilenme konusunda son derece ilgiller ve kibarlar.

Odalar ve bahçe son derece temiz ve geceleyin sessiz uyuyorsunuz. Sıcak suda sorun yok.
Yataklar havlular ve WC’de aynı şekilde bakımlı ve temizdi.

Dinlenmek ve dingin geçmesini istediğiniz birkaç günün keyfini çıkarmak için çok iyi bir alternatif.
Fiyat performans olarak çok memnun kaldık.
Konaklama tarihi: Nisan 2024
    Cunda Battalos Kucuk Hotel noktasına 1.1 km mesafede
    Cunda Battalos Kucuk Hotel noktasına 0.3 km mesafede
    Garden
    Cunda Battalos Kucuk Hotel noktasına 2.9 km mesafede
    Cunda Island bölgesindeki diğer otellere bakın
    5-10/261 yorum
    11 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel rezervasyonu için aradığımızda Enver Beyin pozitif enerjisi ile bir başka otelde kalmama kararı aldığımız, Süha Beyin hoş sohbeti ile karşılandığımız, akşamları Mehmet Bey ile sohbet ettiğimiz kendimizi evimizde hissettiren güzel insanların çalıştığı otel.

Oteldeki her detay kendine hayran bırakan dizaynı ile dekore edilmiş.
    Odalar tertemiz , akşam balkonunda cunda rüzgarını hissettiğimiz ve merkezden gelen hafif müzikler ile tatilimize artı bir keyif kattı.

Kahvaltıları kesinlikle harika sunumu hazırlanan mezeleri özellikle fıstık ezmeleri ve semizotlu şeftalili salatası yok böyle bir lezzet börekleri pişileri mutlu bir aile işletmesi olduğu o kadar belliki gelen misafirleri ile tek tek ilgileniyorlar.

Bize söyledikleri mekanlardan , tekne gezisi için önerdikleri şirketten çook memnun kaldık.
    Harika misafirperverlikleri için Enver Beye, Sema Hanıma , Süha Beye , Mehmet Beye ve tüm Battalos Otel çalışanlarına çook teşekkür ederiz.

Oda ipucu: Otopark sorunu yok Yandex ile kolayca ulaşım sağlayabilirler
    Konaklama tarihi: Eylül 2023
    Teşekkürler Maps38658670557
    31 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Böyle bir oteli ve işletmecilerini nereden başlayıp nasıl anlatsam gerçekten bilemiyorum. Türkiye de birçok yeri gezip bir çok otelde kalmama rağmen böyle bir hizmet, samimiyet, ilgi, rahatlık, huzur alabildiğim başka bir otel olmadı. 3 kız kardeş Cunda’ya gitmeye karar verip yolda artık otel araştırmaktan ve yorum okumaktan çok yorulmuştuk ta ki Battalos hotel i görene kadar. yorumlar çok iyiydi ve hemen oteli aradım otel sahibi Enver beyle görüştüm ve böyle bir samimiyet ve içtenlik olamaz… 2 kız kardeşim başka bir otelde kalmak istedi ama ben bu oteli istedim ve Enver bey asla pişman olmayacağımızı söyledi ve otele gittik kız kardeşlerim ve ben gördüğümüz anda otele bayıldık her köşesini hayranlıkla izledik, biz fotoğraf çekmeyi sevdiğimiz için muhteşem bir seçim oldu bizim için. inanılmaz zevkli dekoratif köşeler var. Sema hanımcığımın kahvaltısına geleceğim… anlatmaya kelimeler yetmez. Bırakın diğer yerleri İstanbul da yaşıyorum ve asla böyle bir kahvaltıyı bu zamana kadar hiç görmedim ve tatmadım. Hepsi el yapımı lezzetler ve çeşitler tek kelimeyle i-na-nıl-maz. Adeta bizi kızları gibi gördüklerini o kadar hissettirdiler ki her şey için çok çok teşekkür ediyoruz. Beni kardeşlerime karşı özellikle mahçup etmedikleri için çok teşekkür ederim 😀Odamız, tertemiz havlularımız, otelin her noktasındaki inanılmaz hoş kokular, sürekli o güzel kokuları içinize çeke çeke otelde yürümek istiyorsunuz. Yani klasik otelcilik anlayışından çok çok uzakta bir otel. Otelin en iyi durumlarından biri de merkeze 5 dk olması ama otele vardığınızda ise sanki merkezden çok uzaklaşmış gibi müthiş bir sessizlik ve huzur olması. kalabalıkta çok sıkıldığımda “otelime gitmek istiyorum” diye diye tatilimizi üzülerek bitirdik. Cunda’ya gittiğimiz vakit başka bir otel bulmak için mesai harcamayacağım ve içim rahat olacağı için çok mutluyum artık. Çalışanlar muhteşem insanlar, o kadar tatlılar ki… Özellikle Mehmet beye ve Süha beye bizi muhteşem reyhan şerbeti, limonlu muhallebi, kahve ile karşılamaları yol yorgunluğumuza ilaç gibi geldi. tatilimiz boyunca verdikleri bütün mekan tavsiyeleri de harikaydı inanılmaz keyif aldık her yerden. Ha bu arada söylemek istediğim en önemli şey de İstanbul da hasret kaldığımız kibarlığı, samimiyeti, inceliği otele girdiğimiz anda hissettirmeye başladılar en çokta bunun için teşekkür ederiz. Sevgiler. Sizi seviyoruz Battalos ailesi 🫶🫶🫶🌷🌷🌷💙💙💕💕💕💕🤍🤍🤍🤍🤍💛🧡🧡💛💛🌼🌼🌼🌼🌼🌹🌹🌹

Oda ipucu: Cunda ya gittiğinizde başka bir otel arama ihtiyacı duymayın. asla pişman olmazsınız :)
    Konaklama tarihi: Haziran 2023
    Teşekkürler Duygu Ç
    21 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Haftasonu tatilimizi gecen hafta Battalos otelde gecirdik. Basta Süha bey olmak üzere otel sahipleri Enver bey ve Sema hanım konukları ile tek tek ilgileniyor ve sizi rahat ettirmek için elinden geleni yapıyorlar. Öncelikle samimi ve mütevazi yaklaşımınız için çok tesekkurler. Süha bey’ in tavsiyeleri sayesinde harika bir 2 gün geçirdik. Kendinizi evinizde veya bir arkadaşınızda kalıyormuş gibi hissedebilirsiniz.
    Bizim odamız balkonlu ve üst kattaydı. Gayet rahat ve yeterli bir oda. Merkeze 7 dk yürüme mesafesinde. Gürültüden uzak konumda. Kahvaltısı MÜTHİŞ..çok gittik bu tarz butik otele ben ilk defa bu kadar çeşit ve lezzet gordum. Sadece kahvaltı için bile tercih edilebilir.
    Teşekkür ederiz Cunda Battalos ailesi!

Oda ipucu: Otopark mevcut
    Konaklama tarihi: Haziran 2023
    Teşekkürler sblkrl
    23 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle otel sahiplerine ve girişimizden çıkışımıza kadar bizimle çok güzel ilgilenen süha beye çok teşekkür ederiz. Otelin bahçesi odaları çok güzel çok keyifli ayrıca kapıdan girdiğiniz anda mis gibi bir sabun kokusu karşılıyor insanı. Temizlik odanın düzeni havlular yatak hepsi çok üst düzeydi. Ayrıca yorumlardan kahvaltısını çok merak ederek gitmiştik, övdükleri kadar varmış reçeller börekler her şey çok lezzetliydi özenle hazırlanıp sunulmuştu. Merkezin curcunasından uzak ama 5 dkda da yürüyerek ulaşabileceğimiz mesafedeydi. Kendi park yeri olması da bizi ayrıca rahat ettirdi. Köpek dostumuza karşı da çok anlayışlı yardımcı davrandılar bize kahve ikram ederken onun da suyunu ikram ettiler. Uzun lafın kısası fiyat performans olarak değerlendirmenin çok ötesinde bir konaklama deneyimiydi çok teşekkür ederiz :)

Konaklama tarihi: Nisan 2023
    • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
    Teşekkürler 79g_k_ea
    25 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çok keyifli bir oteldi. Bahçesi, lobisi, odaları görsellik açısından huzurlu ve mistik bir havası vardı. Personeli güleryüzlü ve cana yakın insanlardı. Kahvaltısına bayıldım 😍 çeşit çeşit mezeleri vardı ve hepsi birbirinden güzeldi. Pişiler, börekler, pastalar.. keşke hepsini yiyebilseydim, aklım yiyemediklerimde kaldı. Yine gitsem yine burayı tercih ederim ve arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim.

Konaklama tarihi: Ocak 2023
    Teşekkürler Ümmüharam O