Otel mimarisi, konumu, temizlik ve kahvaltı çok iyi. Deniz manzaralı odalardan birinde kaldık. Manzara muhteşem. Odalar geniş değil ancak yeterli ve mimari, dekorasyon, temizlik muhteşem. Otellerde olan standart kullanımlı kişisel bakım kitleri eksik, yanımızda her şeyi getirdiğimiz için sorun olmadı ancak yine de eksik olduğu dikkatimizi çekti. Odada sadece ilk gün su vardı onun dışında dört gün boyunca su konmadı. İstesek getireceklerine eminiz ama neden her şeyi istemek zorunda olalım? Kendimiz zaten ihtiyaç duyacağımız şeyleri temin etmiştik ancak olması gereken şeyler eksikti. Odalarda klima kapalıyken camlar açık esintili bir şekilde rahat rahat uyuduk. Kahvaltı salonu muhteşem, kahvaltısı çok güzel bir serpme kahvaltı. Otel çarşıya 400 metre civarı, Cunda' nın sokak yapısını ve atmosferini tamamen yaşıyorsunuz. Yürüme mesafesi bir plaj yok, minibüs, taksi veya aracınızla gitmeniz gerekir. Zaten Cunda' da diğer otellerde de bu imkan yok anladığım kadarıyla. Çalışanlar ilgili mi ilgisiz mi anlamadık. Otele girdiğimiz gün genel bilgilendirme yapılmadı. Kahvaltı salonunun yerini, kahvaltı saatini biz sorarak öğrendik. Her saat çay-kahve bulamazsınız, sorunca da aldığınız cevap "bu saatte pek soran olmuyor" veya "çayı kapattık, soğumuştur" şeklinde oluyor. Müşteri bir şey istemesin diye önünü kapatan bir tavır var genel olarak. Saygısız değiller ancak olması gerekenden çok daha az iletişimseller. Tavırlarından dolayı bir şey isterken ikinci gün çekinmeye başladık. Kahvaltıda kaliteli bir hizmet var kahvaltı bittiğinde sanki müşteri olma durumunuz sonra eriyor gibi. Bu arada kahve ekstra ücretli ve çıkarken öğreniyorsunuz ;)
Genel olarak memnun kaldık ancak eksiklikler giderilmeli.
Teşekkürler.